Začin C – prvi izbor građana i dobitnik nagrade „Moj izbor 2013“

To Press Releases listBeograd,dec 13, 2013

NESTLÉ: Začin C – prvi izbor građana i dobitnik nagrade „Moj izbor 2013“Začin C je po četvrti put dobio priznanje „Moj izbor 2013“ koje dodeljuje udruženje građana „Moja Srbija“  i zadržao status omiljenog proizvoda i prvog izbora građana u kategoriji „Supe, brašno i dodaci jelima“

Začin C osvojio je priznanje „Moj izbor 2013“ na osnovu glasova 2.010 ispitanih potrošača u sedamnaest gradova širom Srbije. U konkurenciju omiljenih domaćih proizvoda ušle  su i C Supe, koje su se našle među tri omiljena brenda u kategoriji „Supe, brašno i dodaci jelima“.

„Začin C je uz dugogodišnju tradiciju postao i neizostavan deo domova u Srbiji i zauzima posebno mesto u srcima naših potrošača, čije mišljenje nam je najvažnije. Priznanja koja smo dobili su nam i dodatna motivacija da i dalje posvećeno radimo na tome da neprikosnoveni kvalitet naših proizvoda ostane jedan od osnova našeg poslovanja, uz konstantna unapređivanja, inovacije i iznenađenja za naše potrošače“, izjavila je Željka Stoičić, marketing menadžerka kompanije Nestlé Adriatic, prilikom preuzimanja nagrade.

Udruženje građana „Moja Srbija“ anketiralo je potrošače širom Srbije sa ciljem da se izdvoje i nagrade najpopularniji domaći proizvođači, proizvodi i brendovi, i da se na taj način podstaknu ulaganja firmi u poboljšanje kvaliteta robe i usluga.