Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

C ideja za

 

Proizvodi sa oznakom "C ideja za..." predstavljaju mešavinu nekih od osnovnih začina u kombinaciji sa posebno odabranim aromama i drugim sirovinama sastavljenih u cilju pripreme odredjenih vrsta jela. U zavisnosti šta želite da pripremite, postoje proizvodi za tradicionalna jela i za pripremu modernih recepata. U okviru tradicionalnih i modernih recepata, postoje i posebno pripremljene mešavine začina kao što su dodaci za meso, testeninu i ribu.

" C ideja za..." vam daje rešenje za svakodnevno postavljeno pitanje "Šta ću danas da kuvam?". Pomažemo vam da na jednostavan način, brzo pripremite kompletan obrok za celu porodicu i da uživate u jelu čiji je uspeh zagarantovan. Specifična kombinacija začina ce oplemeniti jelo i dati mu posebnu notu ukusa kako bi bili sigurni da će vaše jelo biti savršeno. Pružamo vam kombinaciju dobro poznatih sastojaka koje znate i volite, nudimo raznovrsnost u receptima i garantujemo kvalitet i uspeh gotovog kuvanog jela.
Motiv koji nas pokreće je svakako zadovoljstvo naših kupaca, ali i praćenje svetskih trendova zbog čega konstantno radimo na unapredjenju postojećih i na razvoju novih proizvoda. 

 

Smese za pripremu jela su dostupne u pažljivo definisanim gramažama od 30g-55g. Naš asortiman kulinarskih proizvoda razvijamo kroz dva segmenta -recepti za tradicionalna jela i moderna jela. U okviru tradicionalnih jela nudimo najtraženije tradicionalne recepte, pa tako imamo dodatke za  pripremu Gulaša, Lovačke šnicle, Riblju čorbu, Pasulj, Sarmu i punjenu papriku. Na tržistu smo prepoznati kao lider u modernom segmentu, i u okviru njega razvili smo recepture za laku pripremu pasta Bolognese, Milanese, Carbonara, Lasagne, Makarone četiri sira, kao i za pripremu recepata sa mesom - Piletine četiri vrste sira, Piletine sa spanaćem i piletine sa šampinjonima.