Supe

Kao početak svakog porodičnog ručka, Maggi Supe predstavljaju važan deo svakodnevne ishrane. Njihove glavne prednosti su brza i laka priprema i zagarantovan rezultat. Kompanija Nestlé potrošačima nudi širok asortiman supa u kesici koje delimo na bistre supe, supe sa knedlama i krem supe. Razlozi dugogodišnjeg poverenja naših potrošača su kvalitet proizvoda, tradicija, inovacije i renovacije u ovoj kategoriji.

Ukusi i preferencije potrošača imaju važnu ulogu u kreiranju proizvoda, te su bili ključni za razvoj novog i jedinstvenog koncepta „Svet dobrih sastojaka“. Maggi supe sada sadrže jednostavne i potrošačima dobro poznate sastojke, poput onih koje mogu da pronađu u svom kuhinjskom ormariću. Naš cilj je da unapredimo ceo kulinarski asortiman do 2020. godine dodavanjem sastojaka koje naši potrošači znaju i vole, a istovremeno uklanjajući one koje ne prepoznaju i koji im se ne dopadaju. Povećavamo udeo kvalitetnih sastojaka poželjnih u ishrani svakog pojedinca: povrće, mahunarke, celo zrno žitarica, začini. Smanjujemo u proizvodima udeo soli, šećera, zasićenih masnih kiselina, te uklanjamo veštačke boje.   

 

Maggi  supe su dostupne u pažljivo definisanim gramažama od 37g-62g. Kao lider na tržištu imamo odgovornost i obavezu da stalno inoviramo proizvode kako bismo našim potrošačima olakšali pripremu jela, a obrok učinili još ukusnijim i zdravijim. Za sada smo na tržištu prisutni sa bistrim supama, supama sa knedlama i krem supama.