Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NESCAFÉ Dolce Gusto


 

NESCAFÉ® Dolce Gusto® predstavlja novu premium kolekciju kafa

Sanjate o prekookeanskom putovanju života? Zakoračite na čudesan kontinent Južnu Ameriku kroz veličanstveno iskustvo ispijanja novih organskih, single origin kafa  - NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Peru, NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lungo Colombia i NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Honduras.

Naše nove kafe krunisane su vrhunskim svojstvima i ukusima. Sve tri su organske kafe.

Da bi se pojedina kafa mogla zvati organskom, mora proći strogi postupak certifikacije kojim se proveravaju sve faze proizvodnje, od sadnje do dolaska kafe u ruke potrošača.

Nova kolekcija sadrži 100% Arabica kafu.

Iako Arabica raste uglavnom na visokim nadmorskim visinama, najkvalitetnije vrste rastu iznad 1500 metara, gdje su prosečne godišnje temperature niže i konstantnije te plodovi sazrevaju sporije. To im omogućava da razviju više ukusa i fine kiseline. S obzirom da ova Arabica dolazi iz uzgoja unutar jednog i poznatog zemljopisnog područja, a ne mešanjem različitih porekla i sorta zrna kafe naziva se single origin kafa.

Nove NESCAFÉ® Dolce Gusto® kafe ponosno nose naziv „kafa s poreklom“, a imaju specifičan, prepoznatljiv ukus koji je rezultat regije i klimatskih uslova u kojima je kafa uzgajana. Tako naš espresso Honduras dolazi iz skrivenih tropskih šuma Hondurasa i krase ga fine note meda, crne čokolade i slada. Iz Kolumbije nam dolazi nežan lungo s notom prženog badema i muškatnog oraščića, a ravno s planina Perua intenzivni aromatični espresso s notama drveta, sladića, finog ružičastog bibera i pupoljaka crne ribizle.

Odaberite svoju omiljenu kafu s poreklom. Neprocenjivi deo svakodnevice.