Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nescafé Cappuccino

Pronađi svoj najdraži NESCAFÉ Cappuccino iz našeg širokog asortimana proizvoda i napravi svoju omiljenu kafu iz kafića u udobnosti svog doma. Pažljivo odabrani sastojci, prirodne arome i autentična NESCAFÉ kafa čini naš NESCAFÉ Cappuccino sa bogatom belom penom tako neodoljivom poslasticom za svaki deo dana. Napravi svoju najdražu kafu sa lakoćom, začini je dobrim društvom ili 5 min pauze i uživaj u bogatoj peni i raskošnom ukusu do poslednjeg gutljaja.

Cappuccino

Dostupno u različitim ukusima:

  • NESCAFÉ Gold Cappuccino
  • NESCAFÉ Gold Vanilla Latte
  • NESCAFÉ Gold Double Choca Mocha
  • NESCAFÉ Gold Hazelnut Latte

Sve počinje sa Nescafé

NESCAFÉ je omiljena marka kafe u svetu u kojoj uživaju pojedinci i porodice u više od 180 zemalja sveta. Sa više od 75 godina iskustva u izboru, prženju i stvaranju vrhunske kafe, ne čudi podatak da se svake sekunde popije više od 5.500 šoljica NESCAFÉ kafe. Ako želite da saznate više, posetite www.nescafe.rs

Posetite www.nescafe.rs

Nescafé Plan

Od 1960tih sarađujemo sa uzgajivačima kafe pomažući im da uzgoje što kvalitetniju kafu kroz uvođenje naprednijih metoda uzgoja. Svake godine direktno radimo sa više od 170.000 uzgajivača kafe. Podrškom uzgajivačima u korišćenju odgovornijih metoda uzgoja kafe obezbeđujemo da i buduće generacije mogu da uživaju u ukusnim šoljicama NESCAFÉ kafe.