Nescafé Hladne kafe

S Vama u svakoj avanturi!

Ukusne ledeno hladne mešavine Nescafé kafe i mleka, uvek spremne da Vas ekspresno osveže u uredu, na fakultetu, u gradu ili na putovanju.

Savršeno ledene kafe za užitak u pokretu!

Box with image and bottom text

Nescafé Latte Macchiato
ledena kafa, 250 ml

Napitak od topive kafe s punomasnim mlekom.

Osvežavajuće ukusno ledeno piće s finim mlečnim ukusom. Nescafé kafa pomešana s još više mleka i ohlađena, u praktičnoj limenci iz koje možete odmah da pijete gde god se nalazili.

Box with image and bottom text

Nescafé Cappuccino White
ledena kafa, 250 ml

Napitak od topive kafe s punomasnim mlekom.

Osvežavajuće ukusno ledeno piće s finim mlečnim ukusom. Nescafé kafa pomešana s mlekom i ohlađena, u praktičnoj limenci iz koje možete odmah da pijete gde god se nalazili.

Box with image and bottom text

Nescafé Vanilla
ledena kafa, 250 ml

Napitak od topive kafe s punomasnim mlekom, ukusa vanilije.

Osvežavajuće ukusno ledeno piće s finim mlečnim ukusom vanilije. Nescafé kafa pomešana s mlekom i ohlađena, u praktičnoj limenci iz koje možete odmah da pijete gde god se nalazili.

Box with image and bottom text
Sve počinje sa Nescafé

NESCAFÉ je omiljena marka kafe u svetu u kojoj uživaju pojedinci i porodice u više od 180 zemalja sveta. Sa više od 75 godina iskustva u izboru, prženju i stvaranju vrhunske kafe, ne čudi podatak da se svake sekunde popije više od 5.500 šoljica NESCAFÉ kafe. Ako želite da saznate više, posetite www.nescafe.rs

Posetite www.nescafe.rs

Nescafé Plan

Od 1960tih sarađujemo sa uzgajivačima kafe pomažući im da uzgoje što kvalitetniju kafu kroz uvođenje naprednijih metoda uzgoja. Svake godine direktno radimo sa više od 170.000 uzgajivača kafe. Podrškom uzgajivačima u korišćenju odgovornijih metoda uzgoja kafe obezbeđujemo da i buduće generacije mogu da uživaju u ukusnim šoljicama NESCAFÉ kafe.