Sort results by
Sort results by

Nesquik napici

NESTLÉ NESQUIK® napici donose zabavan način kako pretvoriti mleko u ukusan napitak. Dobro je poznato da je mleko bogato kalcijumom koji čini naše kosti i zube jakima. No, ponekad je decu potrebno podstaknuti da piju mleko. NESQUIK® napici su prehranu dece olakšali generacijama roditelja time što mleku daje ukus koji deca vole.

Nestlé® NESQUIK® OPTI-START™

NESQUIK Plus pripremljen sa mlekom je najbolje sto možete pružiti Vasem detetu! Nestlé® NESQUIK® OPTI-START™ zaslađeni kakao u prahu za pripremu ukusnog napitka je deo dečijeg doručka više od 60 godina. Neka vaše dete uživa u NESQUIK® kakao napitku kao deo uravnoteženog doručka, uz ukus koji voli.

Brzo i jednostavno pripremite NESQUIK® kakao napitak: dve kašičice (13,5g) NESQUIK® praha dodajte u 200 ml delomično obranog hladnog ili toplog mleka, promešajte i uživajte. Preporučujemo vam šolju NESQUIK® napitka kao deo uravnoteženog doručka i odličan početak dana.

Priprema: Dve kašičice (13,5 g) Nesquik praha promešati u 200 ml delimično obranog hladnog ili toplog mleka (1,6% masti).

NESTLE NESQUIK Instant Kakao 400g

NESQUIK® sirup

NESQUIK® sirup sa kakaom savršen je preliv za sladoled, kolače, voće i žitarice. Ukoliko ga pripremite s mlekom postaje ukusan napitak. Prelivom možete preliti sladoled, puding, torte, voće i sl.

Priprema: Dodati 4 kašičice (13 ml) sirupa u 200 ml vrućeg ili hladnog mleka.

NESTLE NESQUIK Instant Kakao Sirup