Žitne pahuljice


Idealne za početak dopunske ishrane! Sadrže probiotike – korisne bifidobakterije koje štite organizam i jačaju imunitet deteta.

Ne sadrže dodate šećere čime se sprečava navika na slatki ukus, mogućnost nastanka karijesa, kao i potencijalna debljina. Lako se vare zbog posebnog procesa proizvodnje.

Napravljene od 8 različitih žitarica (pšenica, raž, ječam, kukuruz, pirinač, proso, sirak, zob), veoma su bogate vlaknima što je važno za dobru pokretljivost creva, a time i bolju probavu.

Pripremaju se sa mlekom koje dete inače konzumira – majčinim mlekom ili mlečnom formulom po izboru, dok se nove Nestlé žitne pahuljice Sinlac pripremaju sa vodom. Izvrsnog ukusa, Nestlé žitne pahuljice omiljene su svakom detetu! Možete odabrati između sledećih ukusa: pirinač, kukuruz i pirinač, 8 žitarica, 8 žitarica i med, 8 žitarica i kakao, 8 žitarica i keks, ovas i suve šljive (funckionalne žitne pahuljice namenjene bebama koje imaju problema sa tvrdom ili neredovnom stolicom), kao i Sinlac (žitne pahuljice koje ne sadrže mleko, laktozu, soju ni gluten).

Nestlé žitne pahuljice - jedine na tržištu s probioticima!

Više informacija pročitajte na http://www.bebe-nestle.rs/