Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hrana za mačke

Mi u PURINI znamo da mačke imaju specifične zahteve u pogledu ishrane, koji variraju u zavisnosti od njihovog uzrasta i rase. Dakle, da bismo izašli u susret individualnim zahtevima Vaše mačke, kreirali smo asortiman pažljivo prilagođenih formula.

Preko 85 godina naučnih istraživanja uloženo je u razvoj lepeze PURINA® proizvoda. Na to smo neverovatno ponosni, jer je naša hrana za kućne ljubimce među najpoznatijim i omiljenijim brendovima u Srbiji i svetu. Znamo da je malo stvari važnije od zdravlja i sreće vaših kućnih ljubimaca. Zato su eksperti PURINE® obezbedili da pomoću naše hrane kućni ljubimci dobiju 100% nutrijenata koji su im potrebni da budu zdravi danas, i da tako bude i sutra.

Ovo je pregled naših brendova:

FELIX – ukusni obroci uz fantastične kombinacije koje će razmaziti čula Vaše mačke i doneti joj divna iznenađenja, poput ukusnih želea, sosova pa čak i hrskavih preliva! FELIX® recepti obezbeđuju 100% dnevnih potreba Vaše mačke ukoliko je budete hranili u skladu sa uputstvima za hranjenje na pakovanju. . Izvrsni obroci napravljeni su od kvalitetnih sastojaka, izbalansiranih minerala i vitamina i izvor su omega 6 masnih kiselina – Tu je sve što je Vašoj mački potrebno da bi održala dugoročno zdravlje, ma koliko godina imala. Neodoljivi obrok koji će vaša mačka prosto obožavati! 

Felix_web_banner_1150x863px.jpg

 

FRISKIES - Nudi širok asortiman proizvoda prilagođenih svim potrebama Vaše mačke, ma koje rase ili uzrasta bila, i kakav god bio njen ukus. Proizvodi bez dodatih veštačkih boja, konzervanasa i aroma garancija su za 100% kompletnu i izbalansiranu ishranu, koja obuhvata visokokvalitetne proteine, vitamine i minerale. Otkrijte čitavu lepezu Friskies proizvoda koji su pripremani od strane naših stručnjaka u oblasti ishrane kućnih ljubimaca, za zdraviji i srećniji život Vaše mačke.  

fricki.jpg


GOURMET – GOURMET® će učiniti sve da očara Vašu mačku i ponudi joj neodoljivo iskustvo svakodnevnog uživanja u različitim ukusima.  Gouremt proizvodi nude široku lepezu recepata za mačke, prave poznavaoce, kako bi mogle svakodnevno da uživaju u različitim teksturama i ukusima. Kvalitetni sastojci pripremljeni su nežno i sa ukusom kako bi još više razmazili sofisticirano nepce Vaše mačke. Iznendaite Vašu mačku neodoljivim ukusima iz Gold, Perle ili Mon Petit asortimana u teksturama paštete, komadićima u umaku ili komadićima u pašteti.

Gourmet_web_banner_1150x863px.jpg

 CAT CHOW - omogućava mačkama da uživaju u zdravom načinu života. Kao i ljudi, mačke mogu imati koristi od vežbanja svake nedjelje, provodeći više vremena s porodicom i pravilno uz pravilnu ishranu. Kada je u pitanju dobrobit, Purina Cat Chov brend je posvećen pomaganju mačkama i ljudima koji ih vole i nudi vam bogata korisna sredstva i formule za zdrav životni stil Vaše mačke. 

cat chow.png

PRO PLAN - je naša najnaprednija, naučno bazirana super premium hrana sa pravim mesom kao prvim sastojkom. U svom asortimanu nudi formule specijalno napravljene da odgovore svim nutritivnim potrebama mačaka, kao i onim sa dodatnim potrebama kao što su bolji imunitet mačića, ishrana posle sterilizacije i kad su u pitanju izbirljive i osetljive mačke.

PRO PLAN VETERINARY DIETS - Predstavlja portoflio specijalizovanih veterinarskih proizvoda za kućne ljubimce. Svaka formula je razvijena sa najnovijim znanjima u kliničkoj ishrani i podržana je dugogodišnjim naučnim veterinarskim istraživanjem. Vlažne i suve dijete su razvijene sa najsavremenijim tehnologijama i dokazano su efikasne kod velikog broja stanja. Svaki recept obezbeđuje optimalnu ravnotežu hranjivih materija