Hrana za pse

Mi u PURINI znamo da psi imaju specifične zahteve u pogledu ishrane, koji variraju u zavisnosti od njihovog uzrasta i rase. Dakle, da bismo izašli u susret individualnim zahtevima Vašeg psa, stvorili smo lepezu pažljivo prilagođenih formula.

Preko 85 godina naučnih istraživanja uloženo je u razvoj asortimana PURINA® proizvoda. Na to smo neverovatno ponosni, jer je naša hrana za kućne ljubimce među najpoznatijim i omiljenijim brendovima u Srbiji i svetu. Znamo da je malo stvari važnije od zdravlja i sreće vaših kućnih ljubimaca. Zato su eksperti PURINE® obezbedili da pomoću naše hrane kućni ljubimci dobiju 100% nutrijenata koji su im potrebni da budu zdravi danas, i da tako bude i sutra.

Ovo je pregled naših brendova:

FRISKIES - Nudi asortiman proizvoda prilagođenih svim potrebama Vašeg psa, ma koje rase ili uzrasta bili, i kakav god bio njihov ukus. Bilo da je u pitanju suva hrana, vlažna hrana ili poslastice Friskies je pravi izbor za Vašeg ljubimca. Friskies proizvodi bez dodatih veštačkih boja, konzervanasa i aroma, garancija su za 100% kompletnu i izbalansiranu ishranu, koja obuhvata visokokvalitetne proteine, vitamine i minerale, za zdrave i srećne pse, pune vitalnosti.

Friskies_Cat_Dog_web_banner_940x250px.jpg

 

ADVENTUROS  - Poslastice napravljene za pse sa prirodnim instiktom za avanture. PURINA® AdVENTuROS™ poslastice su pune uzbudljivih ukusa koje čekaju da budu otkrivene! Nagradite svog psa sa najrazličitijim divljim aromama i teksturama, neodoljivim za žvakanje.

Adventuros.png


PRO PLAN - je naša najnaprednija, naučno bazirana super premium hrana sa pravim mesom kao prvim sastojkom. U svom asortimanu nudi formule specijalno napravljene da odgovore svim nutritivnim potrebama pasa, kao i onim sa dodatnim potrebama kao što su bolji imunitet štenaca, osetljiva koža i varenje ili prekomera telesna težina.

PPD_web_banner_1150x863px.jpg

PRO PLAN VETERINARY DIETS - Predstavlja portoflio specijalizovanih veterinarskih proizvoda za kućne ljubimce. Svaka formula je razvijena sa najnovijim znanjima u kliničkoj ishrani i podržana je dugogodišnjim naučnim veterinarskim istraživanjem. Vlažne i suve dijete su razvijene sa najsavremenijim tehnologijama i dokazano su efikasne kod velikog broja stanja. Svaki recept obezbeđuje optimalnu ravnotežu hranjivih materija da zadovolji određene dijetetske potrebe.

PPVD_web_banner_1150x863px.jpg

 

DOG CHOW - Znamo da psi imaju specifične zahteve u pogledu ishrane, koji variraju u zavisnosti od njihovog uzrasta i rase. Da bismo izašli u susret individualnim zahtevima Vašeg psa, stvorili smo lepezu pažljivo prilagođenih formula. Naša filozofija je da bi psa trebalo da pustimo da bude pas, i da je najvažnije da bude zdrav, aktivan i voljen. A ključ za to je, naravno i dobra ishrana.                                                                                                                                                                 

Dog_Chow_web_banner_1150x863px.jpg