Nestlé sladoledi


Nestlé sladoledi Vam pružaju magično zadovoljstvo i uživanje kojem je teško odoleti.

Odličan ukus i uživanje koje u sebi nose Nestlé sladoledi sa dodatkom mleka, voća i probranih sastojaka vrhunskog kvaliteta čine Nestlé sladolede savršenim delom izbalansirane ishrane.

Nestlé u svom asortimanu nudi čitav spektar ukusa i oblika koji će zadovoljiti različite ukuse potrošača.
Bez obzira na to da li konzumirate Nestlé sladolede sami, sa Vašom porodicom ili u društvu, Nestlé sladoledi su tu da svaki Vaš trenutak učine magičnim!

Našim najmlađim potrošačima obezbedili smo čitav spektar sladoleda zanimljivih oblika i ukusa, koji predstavljaju pravi izbor za letnje uživanje i razonodu! Tu su Bananana, Lollipop, Čašavko, Jagodica, Freezzy, a svake godine nudimo i nova iznenađenja, ove godine su to PIRULO Jungly, prvi sladoled koji se ljušti kao banana i SPIDERMAN inspirisan jednim od najpoznatijih strip heroja.

Širok asortiman ukusa i oblika Nestlé sladoleda obogatili su i svetski poznati Nestlé brendovi kao što su Nesquik, Kit Kat, Crunch i Nestea.

Nirvana je brend Nestlé sladoleda koji nema konkurenciju na našem tržištu! Nirvana sladoledi vrhunskih, pažljivo odabranih sastojaka i kombinacija ukusa zadovoljavaju i najistančaniji ukus pravih zaljubljenika i poznavalaca sladoleda!