Majonez

Robna marka THOMY poreklom je iz Švajcarske i datira iz 1930. godine, kada je istoimeno preduzeće osnovao Fric Tomi-Shad (Fritz Thomi-Schaad). Proizvodnja THOMY majoneza u tubi počela je 1951. godine, a tri godine kasnije počeo je i izvoz ovog proizvoda na nemačko tržište.  
THOMY je postao deo Nestlé asortimana 1971. godine, a danas je globalno poznati kulinarski brend, kog odlikuje visoki kvalitet sirovina, odličan ukus i raznovrsnost ponude. U Srbiji je počeo da se proizvodi 2013. godine. THOMY bend je u Srbiji percipiran od strane potrošača kao inovativan brend koji nudi jedinstveni ukus majoneza visokog kvaliteta.
Kompanija Nestlé recepture svojih proizvoda prilagođava ukusima i potrebama lokalnih potrošača. Tako se u kulinarskom asortimanu THOMY za srpsko tržište uz klasičan majonez i light majonez nalaze i popularni TOP2, koji je kombinacija majoneza i kečapa, kao i THOMY senf.
Kompanija Nestlé nedavno je proširila asortiman THOMY još jednim proizvodom majoneza. Ljubitelji majoneza od sada mogu pronaći THOMY majonez u pakovanju od 280ml, po prvi put u praktičnoj kesici sa zatvaračem. 

Novo pakovanje osim lepog izgleda omogućava jednostavnije korišćenje, dok zatvarač čini ponovnu upotrebu lakšom.