Majonez

Robna marka THOMY poreklom je iz Švajcarske i datira iz 1930. godine, kada je istoimeno preduzeće osnovao Fric Tomi-Shad (Fritz Thomi-Schaad). Proizvodnja THOMY majoneza u tubi počela je 1951. godine, a tri godine kasnije i izvoz ovog proizvoda na nemačko tržište.
THOMY je postao deo Nestlé asortimana 1971. godine, a danas je globalno poznati kulinarski brend, koji odlikuje visoki kvalitet sirovina, odličan ukus i raznovrsnost ponude. U Srbiji je počeo da se proizvodi 2013. godine, a potrošači ga doživljavaju kao inovativan brend koji nudi jedinstveni ukus majoneza visokog kvaliteta.
Kompanija Nestlé recepture svojih proizvoda prilagođava ukusima i potrebama lokalnih potrošača.

  

Kompanija Nestlé  ljubiteljima majoneza nudi THOMY u praktičnoj kesici sa zatvaračem od 263g koji  lepo izgleda  i jednostavan je za korišćenje, dok zatvarač čini ponovnu upotrebu lakšom.  Popularni THOMY Doypack, kao i kesice,  veoma su pogodni za pravljenje sendviča i salata, dok u sezonama proslava veća pakovanja - doypack XL 380g i XXL 730g omogućavaju lakšu pripremu praznične trpeze.

Od savršene večere deli vas 20 minuta! Probajte THOMY biftek sendvič 
Sastojci:  100g bifteka,  zelena paprika, crni luk , THOMY majonez, šampinjoni, kifla, so i biber.                              Priprema: Oljuštite luk i isecite ga na malo veće delove, isto tako isecite šampinjone. Dodajte ih u tiganj i dinstajte dok voda ne ispari. Isecite biftek na odreske, posolite i pobiberite, pa propržite na maslinovom ulju.  Isecite zelenu papriku na tanke kolutove.  Kiflu presecite na dva dela i premažite ih THOMY majonezom. Poređajte kolutove paprike, potom u kiflu dodajte biftek, luk i šampinjone. Prijatno!