Fitness barovi

Uživajte u Nestlé FITNESS baru, ukusnoj i hranjivoj užini!

Životni stil nam se menjao tokom godina, a time i ritam naše ishrane, koji se prilagodio sve užurbanijem načinu života. Opterećeni obavezama i „prekratkim“ danom, često ne stignemo ni da pomislimo na hranu. 

Kako bismo omogućili uravnoteženi unos hranjivih materija i dobili potrebnu količinu energije, preporučuje se da obroci budu podeljeni na tri glavna obroka i dve užine. Na taj način unosimo dovoljno energije u organizam i omogućavamo duži osećaj sitosti, što finalno dovodi do maksimalne radne sposobnosti. 


Uz doručak jednako je važna i užina, koja umiruje želudac , potiskuje osećaj gladi i pomaže telu da izdrži do glavnog obroka. Za užinu je potrebno samo nekoliko minuta, a kratak predah i obnavljanje energije omogućava kvalitetniji ostatak dana.

I zato svaki dan odvojite nekoliko minuta za mali zalogaj i uživajte u Nestlé FITNESS barovima, koje predstavljaju ukusnu i hranjivu užina, bilo kada i bilo gde. Mogu se spakovati u svaku torbu, gricnuti dok ste u kancelariji ili napolju sa svojim prijateljima… gde god poželite.

Probajte sva 4 očaravajuća ukusa Nestlé FITNESS barova:
• Nestlé FITNESS bar sa čokoladom, 
• Nestlé FITNESS bar sa mlečnom čokoladom i ukusom lešnika, 
• Nestlé FITNESS bar sa jagodama
• Nestlé FITNESS bar sa čokoladom i narandžom.
Uživanje u novom, očaravajućem ukusu Nestlé FITNESS Chocolate&Orange bara još je veće, jer je, kao i ostali Nestlé FITNESS barovi, napravljen sa celim (integralnim) zrnom i obogaćena vitaminima, gvožđem i kalcijumom, koji je važan za zdravlje kostiju.

Više informacija potražite na: www.nestle-fitness.com