Sort by
Sort by

Studenti i diplomci

students-graduates-article-header
Mogućnosti za razvoj
Nestlé nudi sjajne prilike mladima na samom početku karijere širom sveta.

Nudimo različite programe kandidatima na početku njihove karijere, od obuka pripravnika do diplomskih programa i stručne prakse. Oglašavamo otvorena radna mesta na stranici job search page (pretraga poslova), a više možete pronaći i na veb-sajtovima pojedinih zemalja. Nestlé takođe pomaže mladima širom sveta da pronađu savršen posao i započnu karijeru preko inicijative “Nestlé-u su potrebni mladi” (Nestlé needs YOUth).

Za mlade ljude koji su na početku karijere

Inicijativa “Nestlé-u su potrebni mladi” pruža mladim ljudima mogućnost da razviju veštine koje će im biti potrebne u daljoj karijeri.

Nestlé Letnja škola

Pružanje podrške mladima u daljem razvoju karijere jedna je od najvažnijih misija naše kompanije.

Nestlé Letnja škola je inicijativa namenjena upotpunjavanju akademskih znanja pružanjem uvida u različite oblasti poslovanja kompanije Nestlé. Na ovaj način se studenti i postdiplomci upoznaju sa svakodnevnim izazovima i zadacima u poslovnom svetu.

Kroz Nestlé Letnju školu od njenog osnivanja prošla su 84 studenta iz Srbije i zemalja regiona. Ova svojevrsna poslovna praksa namenjena je svima koji žele da uče i razvijaju se u multikulturalnoj sredini. Praksa je plaćena, a svi polaznici nakon završene edukacije dobijaju Nestlé sertifikate.

Student

Usavršila sam znanja o raznim aspektima poslovanja i dobila sliku održivom načinu poslovanja u Nestle. Upoznala sam zaposlene u Nestle-u koji su nesebično dijelili svoja iskustva s nama i nadahnuli nas za vlastite poslovne uspijehe. Istaknula bih i vrijedne kolege, također polaznike Nestle Summer Cool, predivne mlade osobe za koje vjerujem da će ostvariti puno toga. Ovo jedinstveno iskustvo i poznanstva ostaju za cijeli život!

Odličan program u kojem se može puno naučiti. Odlično mjesto za upoznati nove zanimljive ljude. Nestle Summer Cool Nova znanja, kontakte i business certifikat.

Sadržinski kvalitetan program koji omogućava mladima da steknu konkretna znanja, imaju veću svest o važnosti održivog poslovanja, kao i da unaprede sebe. Pored toga, sjajna prilika za upoznavanje ljudi i stvaranja konekcija za ceo život.

Saznaj više