Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Globalne Inicijative

Naše globalne inicijative

 

 

Tokom 2017. preduzeli smo niz koraka za postizanje napretka u ostvarenju naših ambicija do 2030. Ovo podrazumeva jačanje programa Nestlé for Healthier Kids (Nestlé za zdraviju decu), proširenje naše inicijative Nestlé needs YOUth (Nestlé-u je potrebna mladost), kao i dalji razvoj naših aktivnosti na odgovornom odnosu prema vodama.  

ZdravoRastimo

Pružanjem pomoći mladoj generaciji kroz bolju hranu i piće, a takođe i da se više kreću, poboljšavamo kvalitet života i doprinosimo zdravijoj budućnosti. Razvili smo program Nestlé za zdraviju decu da bismo objedinili sve naše napore u podršci roditeljima i starateljima u podizanju zdravije dece, od sprovođenja istraživanja do edukacije i inovativnih usluga u oblasti ishrane i načina života.

Omladina

Naša je ambicija da naš program  Nestlé needs YOUth, pomogne da 10 miliona mladih ljudi širom sveta dobiju dobiju priliku da se zaposle do 2030. Ova globalna inicijativa kombinuje i koordiniše sve naše aktivnosti namenjene podršci mladih ljudi  širom sveta, uključujući Savez za mlade.

Zaštita životne sredine

Ako želimo da nastavimo sa održivim rastom, moramo da obezbedimo mudro korišćenje resursa planete. Želimo da naši proizvodi budu ne samo ukusniji i zdraviji, već i bolji po životnu sredinu. Naše ambicije do 2030. su da svedemo na nulu uticaj našeg poslovanja na životnu sredinu. Čuvanje životne sredine je deo naše piramide Stvaranje zajedničkih vrednosti, gde je voda određena kao jedan od naših prioriteta.