Lansirana aplikacija Nestlé Purine koja rešava problem tvrdoglavih mačaka

mar 22, 2012
Aplikacija Nestlé Purine, FRISKIES Call Your Cat, za iPhone i iPad uređaje pomaže vlasnicima mačaka da se još više zbliže sa svojim kućnim ljubimcima. Uz pomoć ove aplikacije i najtvrdoglavija mačka odazvaće se pozivu svog vlasnika.

Aplikaciju je najbolje pokrenuti prilikom hranjenja, a bilo da ste odabrali zvuk otvaranja FRISKIES hrane za mačke ili možda cvrkut ptice, vaša mačka će se pouzdano pojaviti kada čuje svoj omiljeni zvuk povezan sa zadovoljstvom, hranom, igrom i maženjem.

Aplikacija je nastala temeljem istraživanja o osećajima mačaka i njihovim reakcijama na različite zvukove. Naime, mnogi ljudi misle kako se mačke ne mogu trenirati, ali vlasnici mačaka znaju bolje. Mačke, iako svojeglave, lako uče i usvajaju nove navike. FRISKIES Call Your Cat  aplikacija poštedeće vlasnike mačaka od dugotrajne potrage za ljubimcem.

Aplikacija dizajnirana posebno za vlasnike mačaka samo je jedan od vrhunskih proizvoda Nestlé Purine koja milionima vlasnika kućnih ljubimaca pruža korisne savete kako bi obogatili i produžili živote svojih kućnih ljubimaca.