Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

„Magic Asia“ supa sa nudlama

Evo recepta za klasičnu korejsku supu, skuvanu sa kimčijem i mešavinom ukiseljenog povrća, koja je veoma poznata ljubiteljima azijske kuhinje.
magic asia nudle
KOLIČINA ZA: 2
GOTOVO ZA: 30 min
TEŽINA: Lagano

Spisak sastojaka
• 2 šolje kimčija (ukiseljeno povrće)
• 115g svinjetine
• ½ kašičice ljute mlevene začinske paprike
• 1 kašičica belog luka
• ½ kašičice svežeg đumbira
• 2 šolje vode
• 170g tofu sira
• 100g mirisnih pečurki
• 2 mlada crna luka
• ½ kašičice soli, po želji
• ½ kašičice bibera
• 2 pakovanja Magic Asia Noodles Instant Chili i Jalapeno

Kako se priprema?
1. Svinjetinu i kimči iseckajte na odgovarajuće komade.
2. Iseckajte tofu sir i pečurke, a mladi luk izrežite na štapiće.
3. U većem loncu kuvajte kimči sa svinjetinom, ljutom mlevenom začinskom paprikom, rezanim belim lukom i đumbirom, na vatri srednje jačine, dok se meso ne proširi i kimči ne omekša.
4. Dodajte vodu, i dalje na srednjoj vatri, i ostavite da ključa, pokriveno, 20 minuta. Dodajte još vode ako smatrate da je potrebno.
5. Dodajte tofu sir, pečurke, mladi crni luk, so (po potrebi, kimči je obično slan) i biber.
6. Kuvajte sve dok se tofu ne raširi, oko 5 minuta.
7. Sklonite sa vatre, pospite mladim crnim lukom i poslužite.
Probajte eksploziju ukusa i eksperimentišite sa novim azijskim receptom!

Podaci o nutritivnim vrednostima po porciji
• Kalorije po porciji 539kcal
• Proteini po porciji 28,06g
• Masti po porciji 26,3g
• Ugljeni hidrati po porciji 49,4g