KIT KAT na Fejsbuku organizuje najveću pauzu na svetu!

To Press Releases listBeograd,okt 9, 2012

Prepoznatljiv brand Nestlé-ovih čokoladica – KIT KAT odlučio je da na uzbudljiv način i to putem društvenih mreža podstakne svojih 13 miliona Fejsbuk (Facebook) fanova da naprave prvu najveću pauzu na svetu.

Najveća pauza na svetu promovisana je preko KIT KAT Fejsbuk stranice gde je fanovima pružena jedinstvena prilika da se udruže, podignu globalno raspoloženje i osmehnu pod parolom „Jedan dan, jedan svet, jedan osmeh“ (One day, One world, One smile).

Svi fanovi KIT KAT Fejsbuk stranice bili su u mogućnosti da tokom dve nedelje šalju poruke prijateljima u obliku videa i slika koji će se čuvati u njihovoj ličnoj virtuelnoj kutiji za pauzu (Break box) sve do 11. oktobra 2012. godine. Na dan najveće pauze na svetu, kutija za pauzu će se otvoriti i svi fanovi će biti u prilici da pogledaju zabavan i neočekivan sadržaj koji ih, tokom „pauze za ceo svet“ neće ostaviti ravnodušnim.

KIT KAT je sinonim za odmor i pauzu još od 1957. godine kada je kreiran njegov, sada već čuveni slogan – „Napravi pauzu, uzmi KIT KAT“ (Have a break, have a KIT KAT).

Ekskluzivan dodatak KIT KAT Fejsbuk stranici – Najveća pauza na svetu – predstavlja više od aplikacije: omogućava fanovima i njihovim prijateljima da naprave zajedničku pauzu na internetu!

Oni koji žele da se priključe akciji i učestvuju još uvek mogu poslati svoj sadržaj na facebook.com/kitkat, sve do 11. oktobra.