Letnja novost – NESQUIK instant napitak sa ukusom jagode

To Press Releases listBeograd,jul 25, 2013

NesquikIstraživanja koja su na nivou Srbije sproveli agencija GfK i kompanija Nestlé, pokazuju da 88% dece, uzrasta od 3 do 13 godina, pije mleko, a samo njih 52% mleko pije svaki dan, iako je ono značajan izvor kalcijuma koji je važan za izgradnju kostiju od najranijeg uzrasta. Zato je izuzetno važno da deca dan započnu doručkom koji sadrži sve potrebne hranjive vrednosti neophodne za zdravo odrastanje.

Takođe, istraživanja su pokazala da je glavni razlog odbijanja mleka ukus ovog napitka - čak 60% dece koja ne piju mleko zapravo ne vole njegov ukus. Zato je NESQUIK napitak idealna kombinacija izvrsnog ukusa i hranljivih sastojaka u samo jednoj šoljici. Jedna šoljica NESQUIK napitka pomaže u nadoknadi tečnosti, pružajući barem 10% preporučenog dnevnog unosa, te kao takav predstavlja izvor vitamina B1 i B6, vitamina C i folne kiseline.
 
Osim toga, NESQUIK napici su obogaćeni vitaminom D i magnezijumom koji doprinosi razvoju kostiju, kao i gvožđem koje je bitno za pravilnu funkciju imunološkog sistema. NESQUIK je istovremeno ukusan i hranjiv, pa će pomoći da mleko vašem detetu postane najdraži napitak.

Ovo leto, rashladite se uz hladni NESQUIK napitak sa ukusom jagode. Dovoljno je samo da u šoljicu hladnog mleka (200ml) umešate 2-4 kašičice (15g) NESQUIK praha, promešate i omiljeni napitak je spreman!