Mališani posetili najslađe mesto u Srbiji – Nestlé Fabriku sladoleda u Staroj Pazovi

To Press Releases listBeograd,jun 23, 2014

Nestlé fabrika sladoleda u Staroj Pazovi otvorila vrata najmlađim ljubiteljima sladoleda, koji su ceo dan proveli u zabavnim aktivnostima

Kompanija Nestlé Adriatik svoje najmlađe potrošače povela je u nezaboravnu avanturu i posetu najslađem mestu u Srbiji – fabrici Nestlé sladoleda. Priliku da vide kako se prave sladoledi, da ih probaju i učestvuju u brojnim aktivnostima i igrama, imali su mališani koji su pronašli Nestlé Zlatne karte u dečijim sladoledima.

Više od 200 gostiju fabrike sladoleda u Staroj Pazovi, je uz našeg poznatog pozorišnog glumca Srđana Ivanovića, posetilo proizvodni pogon u kome se prave sladoledi, a najmlađi su imali priliku da se igraju na pet kontinenata Čarobnog sveta - Pirulo jungly, Sunđer Bob, Nesquik, Cipiripi i Pirulo Watermelon.

„Sezoni sladoleda uglavnom se najviše raduju najmlađi, zato je kompanija Nestlé odlučila da ove godine malim ljubiteljima ledene poslastice omogući nezaboravno leto. Poseta fabrici sladoleda u Staroj Pazovi samo je jedno u nizu iznenađenja koje je kompanija Nestlé spremila za svoje potrošače.“ – izjavio je Mileta Popov, direktor fabrike Nestlé sladoleda.

Na svakom od kontinenata koji su napravljeni posebno za ovu priliku i inspirisani najpopularnijim dečijim sladoledima, mališane su dočekale zanimljive igrice i aktivacije, a imali su i priliku da se druže u zamku na naduvavanje i učestvuju u kreativnoj radionici. Roditelji su se zabavljali igrajući stoni fudbal te su pored zabavnog sadržaja od Aleksandre Malešević, Nestlé nutricionistkinje imali priliku da saznaju praktične savete o tome kako uticati na formiranje pravilnih prehrambenih navika kod svoje dece.

Najvažnije iznenađenje za sve ljubitelje sladoleda ove godine su svakako snižene cene ledene poslastice, a mališani će moći da uživaju u sladoledima koji su svojim nutritivnim sastavom prilagođeni njihovom uzrastu, čiji asortiman čine i Sunđer Bob u kombinaciji banane i čokolade, voćni slatko-kiselkasti Pirulo Lollipop, prepoznatljivi Cipiripi ukus u vafel čašici.

Fabrika sladoleda u Staroj Pazovi za ovu godinu planira izvoz više od tri miliona litara različitih sladoleda, a najtraženiji sladoled koji kompanija proizvodi u fabrici u Staroj Pazovi je Pirulo Watermelon - sladoled koji je osmislio lokalni marketing tim, sa ukusom koji definitivno osvaja Evropu i za sada se izvozi u sedam evropskih zemalja.