Na Štrandu uslikan još jedan selfie za istoriju sa 245 ljudi

To Press Releases listNovi Sad,jul 2, 2015

Nestlé sladoledi i konkurs #lizazov u Novom Sadu

Novosadski Štrand bio je poprište drugog po redu fotografisanja najmasovnijeg selfija u okviru akcije Najveći selfie na Balkanu, koja je deo selfi foto konkursa #lizazov Nestlé sladoleda. Mnoštvo nasmejanih Novosađana, najviše omladine, došlo je sa svojim ekipama na jednu od najlepših plaža na Dunavu, uživalo u dobroj zabavi, omiljenim Nestlé sladoledima i učestvovalo u fotografisanju Najvećeg selfija na Balkanu, sa 245 ljudi.

Kompanija Nestlé uvek nastoji da ponudi novitete svojim potrošačima, bilo da je reč o novim sladoledima, poput Pirulo Ananasa ovog leta, ili događajima poput Najvećeg selfija na Balkanu. Želimo da omogućimo svima da se druže, opuste, zabave i da zajedno obeležimo leto uz Lizazov i Nestlé sladolede. Takođe, tokom trajanja konkursa Lizazov je pripremio vredne nagrade: novi telefoni iPhone 6 svake nedelje, dok je glavna nagrada putovanje u vrednosti 2.000 evra – poručila je Dragana Savić, biznis menadžer kompanije Nestlé za sladolede za Adriatik region.

#Lizazov je prikupio veliku pažnju svih onih koji se raduju toplim danima jer znaju da je vreme za omiljenu poslasticu. Da bi se učestvovalo, dovoljno je da se napravi kreativan selfi dok se uživa u omiljenim Nestlé sladoledima i zatim podeli fotografija putem društvenih mreža: Instagram-a, Twitter-a ili Facebook-a, uz haštag lizazov (#lizazov). Kao inspiracija za učesnike služe interesantne teme na nedeljnom nivou, kao što su: Generacijski Liz, Liz i Ekipa, Liz u Kraju, Liz i Friz, Lizazov Srbijo! i druge, a u narednim nedeljama očekuje vas još iznenađenja.

Priliku da nadmaši Novi Sad i Beograd u fotografisanju Najvećeg selfija na Balkanu imaće i Niš, 4. jula na Trgu Kralja Milana.

Pridružite se, jer postavljamo rekorde uz Nestlé sladolede i #lizazov!

Prijave učesnika na: www.facebook.com/nestlesladoledi.rs