Nescafé 3u1 karavan okupio filmske zvezde

To Press Releases listBeograd,jun 12, 2014

Junski ispitni rok na fakultete nije doveo samo studente već i poznate glumce. Petar Strugar, Aleksandar Radojičić i Nina Janković  popili su juče kafu na jednom od beogradskih fakulteta i pozdravili Nescafé 3u1 karavan koji je krenuo sa ciljem da studentima pruži inspiraciju, trenutke opuštanja i mesto za druženje 
 
O svojim studentskim danima, nedavnim dogodovštinama i položenim ispitima juče su uz kafu ćaskali Petar Strugar, Aleksandar Radojičić i Nina Janković u Nescafé 3u1 karavanu.

Filmski trio obradovao je studente koji su imali priliku da porazgovaraju sa poznatim glumcima, dok su uživali u svojim omiljenim Nescafé ukusima. 

Ove mlade i uspešne zvezde podsetile su studente na važnost susreta i druženja, što uvek ide uz dobru kafu, i pozvali ih da se pridruže brojnim aktivnostima koje Nescafé organizuje ovog leta. 

Nescafé 3u1 karavan tokom juna obilazi studentske domove i fakultete u Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu i Beogradu, gde će svima omogućiti da se opuste i uživaju u degustiranju 3u1 Nescafé. Turneja je započela na Mixer festivalu u Beogradu, a karavan je od sutra na gostovanjima u Nišu, Kragujevcu i  Novom Sadu. 

Pored druženja sa studentima, deo letnjeg iznenađenja za studente je i DJ akademija, koju Nescafé organizuje u saradnji sa TDI radiom, a žurka će u Novom Sadu i Nišu pratiti karavan. Finalna TDI DJ akademija žurka biće organizovana u Beogradu krajem juna. 

Nescafé 3u1 sastoji se od kafe, mleka i šećera, i idealan je za mlade ljude u pokretu, a pored 3u1 Nescafé je ovog leta ljubiteljima kafe priredio nove sjajne ukuse – Brown sugar i uvek neodoljivi  Cappucino.