Prvi KitKat butik na svetu biće otvoren u Japanu

To Press Releases listBeograd,jan 22, 2014

NESTLÉ: Prvi KitKat butik na svetu biće otvoren u Japanu Pored neobičnih ukusa ljubičastog krompira, kolačića sa cimetom, evropskog sira i vasabi sosa, u prvom  KitKat butiku u Japanu prodavaće se i ekskluzivni novi ukusi.

Jedan od Nestlé-ovih najuspešnijih brendova - KitKat, predstaviće u Japanu svoj prvi butik, prodavnicu čokolade koja u ponudi ima ekskluzivne vrste čokoladica.

Tri posebne vrste čokoladica su prefinjeno gorka čokoladna verzija -  Sublime Bitter, sa zelenim čajem - Special Sakura Green i posebno izdanje čili čokoladice - Special Chilli.

„KitKat je blizu toga da u Japanu postane zaista kultni brend i zato je ova zemlja za nas veoma posebno tržište. Oduševljen sam što će nam ova prodavnica omogućiti da prikažemo nove KitKat premium proizvode“, izjavio je Stjuart Drajburh (Stewart Dryburgh), KitKat globalni brend menadžer.

Svake sekunde u svetu se pojede 650 KitKat štanglica, a u Japanu je od 2012. godine KitKat omiljena čokolada. Uspeh omiljene čokolade Japanaca dodatno je podstaknut predstavljanjem na stotine neobičnih i inovativnih ukusa, kako bi se zadovoljili zahtevni ukusi japanskih potrošača koji vole da eksperimentišu.

Ljubitelji KitKat-a u Japanu mogli su da biraju u mnoštvu ukusa, kao što su ljubičasti krompir, kolačići sa cimetom, evropski sir i vasabi sos. Svetlo zelene, roze i ljubičaste čokoladne štanglice izgledaju, ali su i drugačijeg ukusa nego bilo gde na svetu.