Sort results by
Sort results by

STARBUCKS AT HOME

STARBUCKS AT HOME

 

STARBUCKS AT HOME

Naša ponuda Starbucks® Coffee At Home asortimana uključuje razne Starbucks mešavine kafe i kafe s jednim poreklom, uz klasike kao što su Caramel Macchiato i Cappuccino. Svi proizvodi od kafe izrađeni su od istih visokokvalitetnih zrna arabice koja se poslužuju u Starbucks kafićima širom sveta poštujući etičke C.A.F.E. principe.

Svi ljubitelji kafe sa istančanim ukusom mogu da uživaju u liniji kapsula STARBUCKS BY NESCAFÉ® Dolce Gusto® koji sadrži više originalnih proizvoda.

Svakom zrnu kafe potreban je jedinstveni balans temperature i vremena da bi se postigao individualni vrhunac arome, kiselosti, punoće i ukusa. U svetu kafe razlikujemo tri vrste prženja: blonde roast (lagano pržena) – lagana i blaga, medium roast (srednje pržena) – blaga i uravnotežena, i dark roast (jako pržena) – punog tela i moćna.

I ovom linijom proizvoda nastavlja se globalna težnja naše kompanije za stoprocentno etičkom nabavkom kafe u saradnji sa ekološkom organizacijom Conservation International.                     

Kapsule za kafu pogodne su za NESCAFÉ® Dolce Gusto® aparate, spakovane su u kutiji od po 12 komada, a mogu se pronaći u svim većim  prodavnicama.

Više o Starbucks® Coffee At Home:

Prati Starbucks® Coffee At Home na društvenim mrežama: