O nama

Nestlé je...svetski lider u proizvodnji hrane i pića. Imamo više od 2000 globalnih i lokalnih brendova i prisutni smo u 191 zemlji širom sveta.

Naša misija


Misija kompanije Nestlé je unapređenje kvaliteta života i doprinos zdravijoj budućnosti. Želimo pomoći u oblikovanju boljeg i zdravijeg života. Takođe, želimo da inspirišemo ljude da žive zdravim životom. Na taj način doprinosimo društvenoj zajednici i osiguravamo dugoročan uspeh našoj kompaniji.

School boys


Naši ciljevi


Definisali smo tri sveobuhvatna cilja koja planiramo ostvariti do 2030. godine. Ti ciljevi usmeravaju naše poslovanje i u skladu su sa ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih nacija.

Pomoći da
50 miliona 
dece živi zdravijim životom


Individuals and families
Kroz naše poslovanje poboljšati životni standard
30 miliona ljudi
u zajednicama povezanim sa našim poslovnim aktivnostima
Planet
Težiti 
nultom
uticaju naših poslovnih aktivnosti na životnu sredinu

Planet


Naša istorija


Želimo oblikovati bolji i zdraviji svet. Naša je misija nastala pre više od 150 godina kada je Henry Nestlé proizveo dečje žitarice i upravo je na taj način spašen dečji život.

Naše vrednosti


Naše se vrednosti odražavaju na naše poslovanje. Naše se poslovanje temelji na poštovanju zakona, transparentnosti i poštovanju naših zaposlenih i poslovnih partnera. Pročitajte više o našim poslovnim principima.