O nama

Nestlé je svetski lider u proizvodnji hrane i pića. Imamo više od 2000 globalnih i lokalnih brendova i prisutni smo u 191 zemlji širom sveta.

Naša misija


Misija kompanije Nestlé je unapređenje kvaliteta života i doprinos zdravijoj budućnosti. Želimo pomoći u oblikovanju boljeg i zdravijeg života. Takođe, želimo inspirirati ljude da žive zdravim životom. Na taj način doprinosimo društvenoj zajednici i osiguravamo dugoročan uspeh našoj kompaniji.

School boys


Naši ciljevi


Definisali smo tri sveobuhvatna cilja koja planiramo ostvariti do 2030. godine. Ti ciljevi usmeravaju naše poslovanje i u skladu su sa ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih nacija.

Pomoći
50 milliona
dece kako bi živeli zdravijim životomIndividuals and families
Kroz naše poslovanje povećati životni standard
30 milliona
ljudi
Planet
Težiti
nultom
na pročišćenje životne sredine

Planet


Naša istorija


Želimo oblikovati bolji i zdraviji svet. Naša je misija nastala pre više od 150 godina kada je Henry Nestlé proizveo dečje žitarice i upravo je na taj način spašen dečji život.

Naše vrednosti


Naše se vrednosti odražavaju na naše poslovanje. Naše se poslovanje temelji na poštovanju zakona, transparentnosti i poštovanju naših zaposlenih i poslovnih partnera. Pročitaj te više o našim poslovnim principima.