Sort by
Sort by

Nama u kompaniji Nestlé doprinos lokalnoj zajednici, kao i planeti, je visoko među prioritetima. Zato se naš upravljački tim menadžera u Nestlé Srbija sastoji od ljudi kojima je stalo do zajednice u kojoj posluju, kompanije u kojoj privređuju, kao i kolega sa kojima zajedničkim trudom napreduju. U svom svakodnevnom radu oslanjaju se na različita i svestrana znanja i iskustva, sa zajedničkim ciljem da nastavimo da uspešno koračamo na putu ka stvaranju boljeg i zdravijeg sveta za pojedince i porodice, zajednicu i planetu. Upravljački tim je ogledalo svake kompanije, njenih vrednosti i poslovnih načela, te vam sa ponosom predstavljamo naš. Mi u kompaniji Nestlé duboko verujemo i zalažemo se za ravnopravnost polova, pa sa ponosom ističemo da preko 50% naše uprave čine dame, na čelu sa našom generalnom direktorkom, Marjanom Davidović.

Pogledajte naš tim lidera i saznajte više o njihovim ulogama i odgovornostima unutar kompanije.

Marjana Davidović
Generalna direktorka za južni deo Adriatik regije​

Veliko iskustvo u kompaniji, Marjana je stekla značajno doprinoseći usponu sektora prodaje. Svoju karijeru u kompaniji Nestlé započela je 2007. godine kao menadžerka razvoja prodaje, da bi 2013. godine postala direktorka prodaje. Odlični rezultati preporučili su je 2019. godine za mesto izvršne direktorke NESCAFÉ kategorije u Poljskoj, odakle dolazi na glavnu rukovodeću poziciju kompanije u Srbiji – poziciju Generalne direktorke za Srbiju, Crnu Goru i Severnu Makedoniju.
Marjana Davidović
Renata Matusinović​
Izvršna direktorka kategorije hrane za jugoistočni region

Renata se pridružila kompaniji 2004. godine kao Senior brend menadžerka za kategoriju kafe i pića u Zagrebu. Svoje bogato internacionalno iskustvo dalje je sticala na rukovodećim pozicijama u okviru kategorije kafe, pridruživši se timu u Češkoj 2012. godine. Od 2016. godine živi i radi u Beogradu, dajući značajan doprinos kategoriji hrane u regionu, a od 2018. nalazi se na poziciji Izvršne direktorke kategorije hrane za jugoistočni evropski region.
Renata Matusinović​
Jovana Uzelac
Direktorka ljudskih resursa za jugoistočni region

Jovana Uzelac je ključni deo našeg tima za ljudske resurse za jugoistočni region. Sa svojim bogatim iskustvom i stručnošću, Jovana je deo kompanije Nestlé od 2006. godine. Tokom svog dugogodišnjeg angažmana, Jovana je obavljala različite pozicije unutar odeljenja ljudskih resursa, neprestano se usavršavajući i doprinoseći razvoju kompanije. Od 2019. godine, Jovana se nalazi na trenutnoj poziciji direktorke ljudskih resursa za jugoistočni region, gde sa svojim stručnim timom posvećeno radi na stvaranju produktivnog i inspirativnog radnog okruženja koje podstiče zdrav rast i razvoj naših zaposlenih.
Jovana Uzelac
Emanuel Senekal​
Direktor operacija za tržište Južne i Istočne Evrope​

Na poziciju Direktora operacija za tržište Jugoistočne Evrope, na kojoj se nalazi od marta 2023. godine, Emanuela je zasluženo dovelo izvrsno znanje i iskustvo stečeno na različitim pozicijama u proizvodnji, fabrikama i tehničkom menadžmentu u Francuskoj, Velikoj Britaniji, Egiptu, Ukrajini. Trenutno, iz Nestlé kancelarije u Beogradu pokriva 11 tržišta Jugoistočne Evrope, od Slovenije do Ukrajine, vodeći računa da svi proizvodi najveće prehrambene kompanije na svetu budu uspešno plasirani ka njima uz poštovanje najviših standarda bezbednosti i kvaliteta.
Senechal Emmanuel
Ivana Adžić​
Nacionalna menadžerka ključnih kupaca u Srbiji​

Nakon rukovodećih pozicija u domaćim i regionalnim retail i distributerskim FMCG kompanijama, kao i rada na internacionalnom tržištu Londona, svoju karijeru Ivana je odlučila da nastavi u Nestlé-u 2022. godine na poziciji Nacionalne menadžerke ključnih kupaca u Srbiji, koju i danas obavlja. Ivana vodi tim Key Accout menadžera koji rukovode strategijom razvoja i rasta Nestlé portfolia kod ključnih kupaca na tržištu Srbije.
Adžić-Ivana
Nikola Atanasov
Menadžer odeljenja za razvoj tržišta za Jugoistočni region

Kao Menadžer odeljenja za razvoj tržišta za Jugoistočni region, Nikola predvodi kategoriju koja veruje u magičnu vezu svakog ljubimca i čoveka – kategoriju Purina. Kompaniji Nestlé se pridružio 2007. godine u sektoru za planiranje i upravljanje lancima snabdevanja, nastavljajući razvoj karijere kroz sektore prodaje i distribucije. 2021. godine preuzima rukovođenje timom stručnjaka odgovornih za implementaciju strategije Nestlé Purine u skladu sa potrebama tržišta, prilagođavajući ponudu proizvoda i prodajnih aktivnosti, sve u cilju rasta i razvoja kategorije hrane za kućne ljubimce.
Atanasov Nikola
Dragana Bešić​
Vođa korporativnih poslova za južni deo Adriatik regije​

Nakon iskustva u domaćim kompanijama, Dragana se 2018. godine pridružila kompaniji Nestlé, na poziciji Trade marketing menadžer-a za kategoriju hrane u Srbiji. Nakon 3 godine u kompaniji i puno stečenog znanja i iskustva, preuzela je vođenje kategorije hrane kao Menadžer za komercijalni razvoj kategorije. Kako su je izazovi i novi poduhvati oduvek jako privlačili, sredinom 2023. godine preuzela je vođenje korporativnih poslova za tržiste Srbije, Crne Gore i Severne Makedonije.
Dragana Bešić​
Katarina Bogdanović​
Menadžerka za bezbednost, zdravlje na radu i zaštitu životne sredine​

Katarina je kroz praktikantsku poziciju 2015. godine ušla u Nestlé. Svoje znanje iz oblasti bezbednosti, zdravlja na radu i zaštite životne sredine nastavila je da gradi u fabrici u Surčinu, prvom FMCG pogonu u Srbiji koji je prestao da odlaže otpad na deponije. Danas, Katarina obavlja funkciju Menadžerke za bezbednost, zdravlje na radu i zaštitu životne sredine i radi na sprovođenju detaljnog plana orijentisanog prema održivom i ekološki odgovornom poslovanju kompanije Nestlé.
Katarina Bogdanović​
Tijana Bošnjak
Rukovodilac za talente za Jugoistočni region

Tijana je stručnjak za talente za jugoistočni region. Sa bogatim iskustvom u ljudskim resursima, ona se fokusira na privlačenje i zadržavanje talenata. Tijana je deo tima od marta 2023. godine, a svoju karijeru je započela 2008. godine u kompaniji Centroproizvod. Kroz godine, stekla je znanje i veštine u radu sa ljudima, posebno u multikulturalnim sredinama. Njena strast su mentorstvo i prenošenje znanja kako bi talenti ostvarili svoj puni potencijal.
Tijana Bošnjak
Đorđe Dodić
Menadžer za bezbednost za jugoistočni region

Đorđe se u avgustu 2023. godine pridružio Nestlé Srbija timu, kao Menadžer za bezbednost za jugoistočni region, zadužen za zaštitu lica, imovine i poslovanja naše kompanije. Pre pridruživanja kompaniji, radio je na istim i sličnim poslovima u državnim institucijama i bankarskom sektoru u zemlji.
Đorđe Dodić
Milan Dukić
Regionalni menadžer za distributere za Srbiju, Crnu Goru, S. Makedoniju i BiH​

Milan je započeo svoju karijeru u Nestlé-u 2006. godine kao predstavnik prodaje u Kraljevu. Iskustvo je nastavio da stiče na različitim pozicijama u okviru odeljenja prodaje, a dugogodišnji rad u razumevanju Nestlé vrednosti i njihovom ugrađivanju u svakodnevno poslovanje doveli su ga na poziciju Regionalnog menadžera za distributere za Srbiju, Crnu Goru, Severnu Makedoniju i BiH, na kojoj se nalazi od 2020. godine. Ova pozicija ističe njegovu stručnost u upravljanju i nadgledanju operacija distribucije svih naših kategorija u više zemalja.
Milan Dukić
Monika Gajewska​
Izvršna biznis menadžerka kategorije žitarica za Adriatik regiju i Bugarsku​

Monika se pridružila timu u Srbiji 2021. godine i, svojim velikim iskustvom stečenim radom u Poljskoj i pokrivanjem raznovrsnih tržišta, donosi dragocene uvide u svoju ulogu. Monika trenutno iz Nestlé kancelarije u Beogradu nadgleda tržišta Adriatik regiona i Bugarske. Ona predvodi svoj tim sa zajedničkom misijom da učine doručak boljim!
Monika Gajewska​
Pavlin Ivanov​
Menadžer za komercijalni razvoj slatkog programa za Jugoistočni region​

Smarties, KitKat, After Eight i Lion su naši najprepoznatljiviji brendovi čokolada i bombona, a Pavlin je Menadžer za komercijalni razvoj cele kategorije za Jugoistočni region. Iz Sofije predvodi tim zadužen za najslađi deo našeg portfolia, a deo Nestlé-a je od 2009. godine.
Pavlin Ivanov​
Selmina Krmelić​
Menadžerka pravnih poslova u Srbiji​

Kao specijalista za pravne poslove, sa već stečenim iskustvom u privredi i prehrambenoj industriji, Selmina se pridružila posvećenom pravnom timu tadašnjeg Centroproizvoda 2009. godine. Obavljajući razne funkcije u pravnom timu u okviru Nestlé-a od 2011.godine, Selmina je kroz regionalne pozicije i širenje ekspertize u različitim oblastima napredovala do pozicije Menadžerke pravnih poslova u Srbiji, koju danas obavlja, i predstavlja biznis partnera koji daje rešenja usklađena s pravnim sistemom zemlje u kojoj Nestlé proizvodi i prodaje svoje proizvode.
Selmina Krmelić​
Bogdan Novaković​
Menadžer za komercijalni razvoj za južni deo Adriatik regije​

Bogdan je, pravo sa fakulteta, izabrao Nestlé kao prvu stanicu na svom profesionalnom putu. Prvo je bio saradnik u timu za terensku prodaju, nakon čega je zakoračio u marketing za brendove Thomy, Maggi i C, a dalje je nastavio da se usavršava radom na NESCAFÉ Dolce Gusto projektu u Trade marketing timu. Nakon menadžerskih pozicija za ključne kupce i razvoj kanala prodaje, danas vodi tim za komercijalni razvoj za tri zemlje - Srbiju, Crnu Goru i Severnu Makedoniju.
Bogdan Novaković​
Ivana Šašić​
Brend menadžerka za kategoriju hrane za jugoistočni region​

Ivana je 2018. godine započela svoj put u kompaniji Nestlé, kao praktikantkinja za komercijalni razvoj kategorije. Svoj doprinos dala je kroz poziciju BTL Specijaliste u trade marketingu, a potom Junior Brend menadžerke za naše poznate brendove Smarties, Lion i Nesquik. Danas je na poziciji Brend menadžerke za kategoriju hrane (C i MAGGI brendovi) za jugoistočni region Evrope.
Ivana Šašić​
Tijana Rajić​
Menadžerka za komercijalni razvoj kategorije kafe za južni deo Adriatik regije​

Tijana je svoj karijerni put nakon fakulteta započela u Nestlé-u, kao praktikantkinja u marketingu. Zahvaljujući svom zalaganju i potencijalu, napredovala je kroz različite pozicije u okviru marketing sektora i razvoja Thomy i C brendova. Od 2019. godine priključila se brendu najodrživije kafe na svetu NESCAFÉ i trenutno je na poziciji Menadžerke za komercijalni razvoj kategorije kafe za Srbiju, Crnu Goru i Severnu Makedoniju.
Tijana Rajić​
Danijela Ristić Bjelaković​
Finansijska kontrolorka za južni deo Adriatik regije​

Danijela je na poziciji Finansijske kontrolorke za Srbiju, Crnu Goru i Severnu Makedoniju od aprila 2023. godine. Svoj put u Nestlé-u započela je 2012. godine u sekotru kontrolinga, gde je bila na nekoliko liderskih pozicija i učestvovala u različitim razvojnim projektima. Zahvaljujući svom iskustvu i stručnosti u finansijskom upravljanju i vođenju timova, kao i stručnosti i posvećenosti tima koji vodi, doprinosi efikasnom poslovanju i uspehu Nestlé poslovnih divizija.
Danijela Ristić Bjelaković​
Maja Starović​
Menadžerka prodaje Nestlé Professional za južni deo Adriatik regije​

Maja je na poziciji Nestlé Professional menadžerke prodaje za Srbiju od 2006. godine, postavljajući osnove novog sektora u kompaniji svojim značajnim doprinosom razvoju poslovanja. Svoj karijerni put je nastavila vodeći Adriatik prodajni tim na poziciji Nestlé Professional menadžerke prodaje za Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Severnu Makedoniju i Crnu Goru. Danas uspešno rukovodi prodajnim timom Nestlé Professional-a za južni Adriatik, pokrivajući Srbiju, Severnu Makedoniju i Crnu Goru.
Maja Starović​
Džamadagni Kandige​
Direktor fabrike - fabrika Surčin​

Džamadagni je svoj profesionalni put u Nestlé-u počeo 1994. godine u okviru grinfild projekta za fabriku KitKat u Indiji, a zahvaljujući raznovrsnoj edukaciji koju je sticao širom sveta, napredovao je kroz različite pozicije u Nestlé Indiji. Tokom svog bogatog tridesetogodišnjeg iskustva radio je za Nestlé širom sveta, od Filipina, Malazije i Ukrajine do Velike Britanije, a od 1. jula 2023. godine nalazi na poziciji Direktora Nestlé fabrike u Surčinu.
Džamadagni Kandige​
Miloš Štrbac​
Kopilot u lancu snabdevanja kategorije hrane za tržište Južne i Istočne Evrope​

Miloš se pridružio Nestlé timu 2008. godine kao junior planer ponude i potražnje. Za više od 15 godina provedenih u kompaniji, Miloš je stekao široko internacionalno iskustvo, obavljajući menadžerske pozicije u Holandiji i Belgiji. U Beograd se vratio 2017. godine na poziciju direktora planiranja za Adriatik region, a danas obavlja funkciju Kopilota u lancu snabdevanja kategorije hrane za tržište Južne i Istočne Evrope.
Miloš Štrbac​