Sort by
Sort by

Započnite vaše putovanje u kompaniji Nestlé

Recruitment Journey

 

Mi želimo da vaš putovanje u vezi sa aplikacijom za posao u kompaniji Nestlé protekne što je moguće lakše i jednostavnije.

 

Aplikacija

1 - Pronađite vašu poziciju i aplicirajte

Postavljamo sve naše prilike za zapošljavanje ovde na veb-sajtu Nestlé za karijere. Ako pronađete poziciju koja odgovara vašim interesovanjima i iskustvu, to je mesto gde počinje vaše putovanje. Kreirajte nalog na našem veb-sajtu i možete da krenete na put.

magnifying glass

Skrining za CV/biografiju

2 - Podelite vaše pristupne podatke

Vaš CV ili biografija je vaša šansa da predstavite vaše najbolje profesionalno ja i u kojoj meri odgovarate za poziciju za koju aplicirate. Pored toga što ćete nam navesti vaše iskustvo i kvalifikacije za posao, treba da predstavite i tok vaše karijere, zašto ste doneli neke odluke i šta ste time postigli.

Prvi intervju

3 - Razgovarajte sa regruterom

Ako tim koji je zadužen za zapošljavanje smatra da ste dobar kandidat za posao za koji ste aplicirali, oni će stupiti u kontakt sa vama za prvi intervju. To je razgovor osmišljen tako da vam pomogne da razumete svoja interesovanja, iskustvo i motivaciju, i to je mogućnost da se detaljnije upoznate sa poslom za koji aplicirate.

phone

Intervju za posao sa menadžerom

4 - Upoznajte se sa menadžerom

Sledeća faza će verovatno biti intervju, bilo onlajn ili licem u lice, sa menadžerom koji vas zapošljava na to radno mesto. Ovde će se videti kako se uklapate u odeljenje i na radno mesto. Takođe ćete dobiti priliku da saznate nešto više o kompaniji Nestlé iznutra.

Evaluacija

5 - Pokažite vaše veštine i preferencije

Za neka radna mesta koristimo evaluacije da bismo vas bolje upoznali. To može obuhvatati vaše kognitivne sposobnosti, kao što je numeričko i logičko razmišljanje, ili vam može pomoći da razumete vaše preferencije u učenju, prirodne prednosti i aspiracije. U zavisnosti od radnog mesta, mogu vas takođe zamoliti da izradite studiju slučaja ili prođete praktični test. Priroda i tajming evaluacije će se razlikovati u zavisnosti od posla za koji aplicirate, i to će vam se prethodno jasno objasniti.

tick

Završni intervju

6 - Upoznajte se sa širim timom

Poziv na ovaj intervju znači da ste uspešno prošli sve faze do tada. Mi okupljamo različite zainteresovane strane da bismo sa sigurnošću utvrdili da ste najbolji kandidat za to radno mesto – možda ćete upoznati tim sa kojim ćete da radite. To je prilika za vas da upoznate više ljudi iz kompanije Nestlé – i da budete sigurni da li i vama mi odgovaramo.

Ponuda

7 - Vreme je za slavlje!

Čestitamo! Radujemo se što ste postali deo Nestlé tima. Ubrzo ćete dobiti bliže podatke o ponudi koja će vam poslužiti kao vodič za otpočinjanje procesa stupanja u radni odnos, tako da možete glatko preći na svoj novi posao.

confetti

 

Mada se može malo razlikovati u zavisnosti od radnog mesta i gde se nalazi,
vaš proces verovatno obuhvata faze navedene na ovoj stranici.

Saveti

 • Obavite istraživanje
  Treba da razumete ko smo mi i za šta se zalažemo i saznajte što više o funkcionalnoj oblasti i delu poslovanja za koji ste zainteresovani.
 • Apliciranje
  Prilagodite vaš CV/biografiju konkretnom radnom mestu za koje aplicirate. Pokažite vaše prednosti i postignuća koji objašnjavaju kako će vas učiniti uspešnim na tom radnom mestu. Ako imate profil na društvenim mrežama, proverite da li je ažuriran i da li odražava ko ste vi.
 • Intervjuisanje
  Ohrabrujemo vas da prethodno razgovarate sa svojim regruterom da biste obezbedili da se osećate ugodno i samouvereno kada je u pitanju intervju.
  Budite ono što jeste
  Mi želimo da vas upoznamo baš onako kakvi jeste. Što ste otvoreniji i direktniji, to bolje.
  Odredite šta je to što vas definiše
  Šta ćete doneti kompaniji Nestlé? Razmislite o svojim veštinama, koje su vaše prednosti i kako ćete dodati vrednost našem timu.
  Imajte vere u sebe
  Mi tražimo najbolje. Ako smatrate da imate iskustvo i veštine koji su nam potrebni, želimo da se upoznamo sa vama.