Sort results by
Sort results by

NESCAFÉ: zvanično omiljena kafa u Srbiji

Nestlé brend NESCAFÉ dobitnik priznanja „Miljenik potrošača“

Beograd, 21. april –  Najodrživiji brend kafe na svetu – NESCAFÉ, izglasan je za omiljenu kafu među potrošačima u Srbiji, u okviru kampanje „Miljenik potrošača“ udruženja „Moja Srbija“. Brend kompanije Nestlé pobedio je u konkurenciji od 1.500 najpoznatijih brendova na tržištu Srbije, svrstanih u 30 kategorija. U finalnom glasanju koje je trajalo tokom marta i aprila, organizovanom na teritoriji Srbije, metodom „lice u lice”, učestvovalo je 1.750 građana.

Priznanje
Miljenik potrošača nam je posebno važno jer se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača, a njihova potvrda je pravi dokaz da prepoznaju kvalitet i veruju u naša nastojanja da razvijamo najbolje proizvode. Ovom prilikom im zahvaljujemo na poverenju, istakla je Milica Milanović, menadžer korporativnih poslova kompanije Nestlé Srbija. 

nescafe crvena solja

Svaka sedma šolja kafe koja se popije u svetu je NESCAFÉ. Ovaj brend je, sa više od 80 godina iskustva, postao jedan od lidera u naporima za reciklažu ambalaže i smanjenje ugljen dioksida. Pored toga, 75% kafe za NESCAFÉ proizvode u 2020. godini došlo su iz samoodrživih izvora, što je i NESCAFÉ-u donelo zvanje najodrživijeg brenda kafe na svetu.