Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé nastavlja sa stvaranjem ekološke budućnosti

Back to Press releases

Naša planeta se suočava sa velikim problemom zagađenja, borba je teža nego ikad i u skladu sa tim, kompanija Nestlé odlučila je da ubrza napore i zvanično se obavezala da će do 2025. godine svi njeni proizvodi biti u potpunosti pogodni za reciklažu. Ekološka osvešćenost postaje primarni fokus kompanije, i sa svojom vizijom i misijom, želi da bude među pionirima u stvaranju „zelenije“ budućnosti za naše najmlađe, a buduće lidere usmeri na pravi put.  

Kao najveća svetska prehrambena kompanija, Nestlé ovim putem daje obećanje Zemlji da će biti odgovorna prema njoj, ali i da će u okviru Youth Alliance programa okrenutim stvaranju budućih lidera, dalji fokus usmeriti ka investiranju u ekološku edukaciju i na taj način omogućiti da se naša planeta nikad više ne suoči sa ovakvim problemom.

Cilj kompanije još uvek nije postignut, trenutno je na 64% i upravo zbog toga će nastaviti da ulaže dodatne napore u razvijanju novih rešenja, jer budućnost bez otpada je budućnost u kojoj Nestlé želi da bude! 

 

Video