Sort by
Sort by

Nestlé nastavlja sa stvaranjem ekološke budućnosti

Back to Press releases

Naša planeta se suočava sa velikim problemom zagađenja, borba je teža nego ikad i u skladu sa tim, kompanija Nestlé odlučila je da ubrza napore i zvanično se obavezala da će do 2025. godine svi njeni proizvodi biti u potpunosti pogodni za reciklažu. Ekološka osvešćenost postaje primarni fokus kompanije, i sa svojom vizijom i misijom, želi da bude među pionirima u stvaranju „zelenije“ budućnosti za naše najmlađe, a buduće lidere usmeri na pravi put.  

Kao najveća svetska prehrambena kompanija, Nestlé ovim putem daje obećanje Zemlji da će biti odgovorna prema njoj, ali i da će u okviru Youth Alliance programa okrenutim stvaranju budućih lidera, dalji fokus usmeriti ka investiranju u ekološku edukaciju i na taj način omogućiti da se naša planeta nikad više ne suoči sa ovakvim problemom.

Cilj kompanije još uvek nije postignut, trenutno je na 64% i upravo zbog toga će nastaviti da ulaže dodatne napore u razvijanju novih rešenja, jer budućnost bez otpada je budućnost u kojoj Nestlé želi da bude! 

 

Video