Sort results by
Sort results by

Nestlé jedan od najznačajnijih donatora hrane u Srbiji

Kompanija Nestlé Srbija dobitnik je priznanja za jednog od najznačajnijih donatora hrane u Srbiji
Dodela nagrada na CSR forumu

Kompanija Nestlé Srbija dobitnik je priznanja za jednog od najznačajnijih donatora hrane u Srbiji, dodeljeno u okviru ovogodišnje konferencije CSR forum. Među one koji su najviše doprineli u borbi protiv gladi i siromaštva, kompanija je dospela odgovornim poslovanjem i humanitarnim delima, naročito u periodu tokom globalne pandemije.

„Kao lider u oblasti proizvodnje hrane i pića, kompanija Nestlé zalaže se za pomoć ugroženima u borbi protiv gladi i siromaštva, kao i za doprinos ostvarenju ciljeva održivog razvoja. Zahvaljujemo Forumu za odgovorno poslovanje i Koaliciji za dobročinstvo koji su prepoznali naša zalaganja. Ovim priznanje je potvrda i podstrek da nastavimo našu misiju poboljšanja kvaliteta života u Srbiji“, izjavila je Milica Milanović, menadžer korporativnih poslova kompanije Nestlé Srbija.

Nestlé je prošle godine zaključio ugovor sa Bankom hrane, a tokom 2020. godine – pored neophodne medicinske opreme Kliničkom centru Srbije – zdravstvenim radnicima i najugroženijim grupama donirao je pomoć i svoje proizvode u vrednosti od više od 11 miliona dinara.