Sort by
Sort by

Okrepljenje i podrška za naše lekare heroje

Back to Press releases

Lekari

Kompanija Nestlé, u sklopu svojih društveno odgovornih aktivnosti u zajednicama u kojima posluje, obezbedila je svoje proizvode lekarima i bolničkom osoblju u dečijim bolnicama širom Beograda kako bi im makar malo olakšala svakodnevicu u borbi protiv virusa COVID-19

 U znak zahvalnosti za posvećenost, napore i žrtvu koju podnose lekari, medicinske sestre, studenti medicine i ostalo bolničko osoblje, kako bi od korona virusa zaštitili naše društvo, među kojima su i deca, kompanija Nestlé donirala je svoje proizvode za šest zdravstvenih ustanova.

U danima kada su svima potrebni podrška i solidarnost, Nestlé je u saradnji sa Republičkim fondom za zdravstveno osiguranje svoje proizvode iz slatkog asortimana donirao dečijim bolnicama – Institut za majku i dete, Univerzitetska dečja klinika u Tiršovoj, Bolnica za pedijatriju „Dr Olga Popović Dedijer” i Bolnica za dečje plućne bolesti i tuberkulozu pri KBC „Dr Dragiša Mišović“.

Osim toga, brojni Nestlé proizvodi stigli su u Kliničko-bolnički centar Zvezdara, Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć, kao i u Institut za javno zdravlje „Milan Jovanović Batut“.

„Našim proizvodima pokušali smo makar malo zahvalimo našim zdravstvenim radnicima što u ovako izazovnim okolnostima za celo društvo, nesebično i posvećeno ulažu svoju snagu i napor, stručnost i strpljenje, ostavljajući svoje porodice kod kuće, kako bi zaštitili nas i naše porodice. Želimo da im ukažemo na to da u ovoj situaciji nisu sami“, izjavila je Milica Milanović, menadžer korporativnih poslova kompanije Nestlé Adriatic S.

Od samog početka svog poslovanja u Srbiji, već 15 godina, Nestlé je lojalan saborac društvu u kom posluje i nastaviće da pomaže i doprinosi u prevazilaženju teške situacije u kojoj se Srbija nalazi. Čuvajući zdravstvene radnike, borimo se za naše potomstvo i celokupno društvo.