Sort by
Sort by

Pomoć za penzionere grada Beograda

Back to Press releases
Donacija 26032020

 

U saradnji sa Gradom Beogradom i Privrednom komorom Srbije, Nestlé je u ovoj teškoj situaciji za našu zemlju, donirao supe svojih brendova „C“ i „Maggy“, koji će pronaći put do domova 173.000 starijih građana. Kompanija Nestlé jedna je od prvih koja je izašla u susret potrebama penzionera ugroženih pandemijom virusa COVID-19. 

Svi zaposleni u kompaniji Nestlé saosećamo se sa našim sugrađanima povodom situacije koja je zadesila našu zemlju, ali i čitavu planetu. Kao i do sada, Nestlé će nastaviti da pruža podršku društvu u kome posluje i biti njegov pouzdan oslonac i saborac. Pružićemo maksimum naših mogućnosti prilikom pomoći onima kojima je to sada najpotrebnije, pre svih - medicinskom sistemu i starijim sugrađanima. Pozivamo sve da i dalje ostanu kod svojih kuća, budu disciplinovani i odgovorni, jer samo takvi i ujedinjeni možemo da prebrodimo ova teška vremena“, rekla je Milica Milanović, menadžer korporativnih poslova kompanije Nestlé Adriatic S.

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, zahvalio je kompanijama koje su donirale sredstva i proizvode i istakao da su privrednici pokazali ogromnu odgovornost i ljubav prema svojoj zemlji.

Od samog početka svog poslovanja u Srbiji, već 15 godina, kompanija Nestlé je pouzdan partner, posvećen unapređenju kvaliteta života i zdravije budućnosti pojedinaca i porodica, kako proizvodnjom kvalitetne hrane i pića, tako istovremeno i ulažući u razvoj lokalne zajednice.

Kao društveno odgovorna kompanija, Nestlé će nastaviti da pomaže društvu u Srbiji i u narednom periodu, kako bismo se zajedno izborili sa novonastalom pretnjom.