Sort by
Sort by

,,Unleashed’’- prvi PetTech program objavljuje poziv za prijavljivanje zainteresovanih startapova za 2021. godinu

purina unleashed
Back to Press releases

Laboratorija PURINA® Accelerator drugu godinu zaredom poziva startap kompanije u oblasti brige o kućnim ljubimcima za prijavljivanje na razvojni program Unleashed.

Unleashed je jedinstven razvojni program brenda PURINA® za brigu o kućnim ljubimcima koji ima za cilj da podrži kreativne startapove koji integrišu nauku i tehnologiju i pružaju održiva rešenja koja ispunjavaju potrebe pasa i mačaka, kao i njihovih vlasnika.

Kako je
cilj kompanije da ponudi nove proizvode i usluge koji će unaprediti dobrobit ljubimaca i onih koji ih vole, program Unleashed daje mogućnost startap preduzetnicima da sarađuju sa PURINA® stručnjacima u cilju kreiranja budućih revolucionarnih proizvoda ili usluga.

„Oduševljena sam uspehom naših učesnika programa Unleashed 2020. godine, uprkos tome što je saradnja bila 100% online. Iskustvo je bilo izvanredno kako za početnike, tako i za PURINA® timove stručnjaka, što pokazuje da zajednička strast i rad na ciljevima, sa pravim resursima može pružiti izuzetno relevantna znanja kao jak temelj za uspeh.“, rekla je Kim Bill, šef laboratorija Purina Accelerator.

Unleashed u svojoj drugoj godini postojanja traži šest posvećenih i ambicioznih startap preduzetnika koji svoj koncept na polju ishrane, usluga ili tehnologije, žele dalje da razvijaju uz podršku multidisciplinarnih eksperata PURINA® tima. Tokom 6-mesečnog programa preduzetnicima se nudi finansijska podrška za svaki projekat u vrednosti od 50.000 švajcarskih franaka, uz svu podršku eksperata kompanije PURINA® kako bi ostvarili ciljeve ubrzanog razvoja projekta.

Jedna od prošlogodišnjih pobednica ovaj jedinstveni razvojni program opisala je kao odličan i sjajno organizovan. „Impresionirana sam načinom na koji je program Unleashed omogućio predstavljanje i podršku malim startapovima. Zaista cenimo celokupno iskustvo i izuzetan profesionalizam koji stoji iza njega”, rekla je Katrin Burkhard, suosnivačica britansko-nemačkog startapa za čuvanje mačaka Cat in A Flat.

Za više informacija posetite web stranicu  www.unleashedbypurina.com i ukoliko želite da usavršite vaš proizvod ili uslugu u oblasti brige o kućnim ljubimcima, podnesite prijavu najkasnije do 31. marta 2021. godine.  Pobednici će biti proglašeni 24. juna 2021. godine, a sprovođenje programa ubrzanog razvoja Unleashed, kompanije PURINA® startuje 25. juna i trajaće do 2. decembra 2021. godine.

Kao globalni lider u ishrani kućnih ljubimaca, kompanija PURINA® je više od 90 godina posvećena proizvodnji hrane visoke nutritivne vrednosti i kvaliteta, a razvojnim programom Unleashed je još jednom potvrdila da su ulaganje u inovacije i pronalaženje novih rešenja i tehnologija za unapređenje u oblasti ishrane i zdravlja kućnih ljubimaca, suština njenog poslovanja.