Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Začin C proglašen za najbolji brend u Srbiji 10. godinu za redom

Back to Press releases
Tue, 03/17/2020 - 12:00
Začin C1
Začin C 2

 

 Začin C kompanije Nestlé Adriatic 10. put u nizu dobitnik je nagrade „Moj izbor“ kao omiljeni domaći proizvod u kategoriji „Supe, brašno i dodaci jelima“, po mišljenju potrošača u Srbiji.

Od samog osnivanja priznanja „Moj Izbor“, Začin C bio je ponosni dobitnik nagrade u kategoriji „Simbol zadovoljstva potrošača” svih 10 puta. Upravo ova činjenica govori o kvalitetu Začina C i poverenju potrošača.

Sa tradicijom dugom više od 40 godina, Začin C dokazuje da ne stari, već stalno uvodi inovacije i prati potrebe potrošača. Njegova nova verzija, Začin C iz Bašte, deo je inoviranog asortimana C sa oznakom Jednostavno dobro, pod kojom se nalaze proizvodi koji sadrže jednostavne i potrošačima dobro poznate sastojke. Nagrade koje se dodeljuju na osnovu njihovih glasova su nam veoma značajne, jer ukusi i preferencije lokalnih potrošača imaju veliku ulogu u kreiranju naših proizvoda”, istakla je Milica Milanović, menadžer korporativnih poslova u kompaniji Nestlé Adriatic S.

Kao vodeća svetska kompanija za proizvodnju hrane i napitaka, Nestlé je svestan odgovornosti i važnosti kada je reč o pravilnoj ishrani i zato se trudi da pojedincima i porodicama omogući zdraviji i lepši život nudeći im hranu odličnog kvaliteta.

Kako bi odgovorila na poverenje potrošača, kompanija je postavila cilj i obavezala se da do kraja 2020. godine dodatno unapredi ceo kulinarski asortiman, intenzivno radeći na smanjenju soli, šećera i zasićenih masnih kiselina u proizvodima, kao i na povećavanju sastojaka koje potrošači vole i poznaju.

Začin C predstavlja sinonim za kvalitet u prehrambenoj industriji i pripada bogatom asortimanu kulinarskih C proizvoda kompanije Nestlé Adriatic S. U Srbiji se sa Začinom C napravi skoro milijardu obroka godišnje, što za nas predstavlja najvrednije priznanje i podstrek da nastavimo da posvećeno osiguravamo kvalitet ove jedinstvene mešavine začina i sušenog povrća ”, dodala je Milanović.

Dodelu priznanja „Moj izbor” za najomiljenije domaće proizvode i brendove organizuje udruženje „Moja Srbija”, sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i promocije kvaliteta domaćih proizvoda i brendova.

 

Začin C 3

Article Type