Sort by
Sort by

Zelena površina u novom ruhu: Nestlé obnovio park u Podgorici

Back to Press releases
Podgorica 1

Zahvaljujući donaciji kompanije Nestlé Adriatic South, park u ulici Nikca od Rovina u Podgorici, zablistao je u novom ruhu: sređena je zelena površina i posađeno cveće, te će deca koja ovde provode vreme od sada uživati u lepšem prostoru za igru i sportskim aktivnostima na otvorenom.

„Nestlé Crna Gora ima čast i zadovoljstvo da podrži društveno odgovorne aktivnosti koje organizuje naše Zelenilo. Veoma smo zadovoljni da će deca iz okolnih škola od sada imati lepše okruženje za igru i radujemo se da i u budućnosti podržimo akcije koje ulepšavaju naše okruženje kako bismo živeli u lepšoj i zdravijoj sredini“, rekao je Dražen Davidović, direktor kompanije Nestlé Crna Gora.

Briga o životnoj sredini, kao i stvaranju pogodnog okruženja za sportske aktivnosti na otvorenom, neki su od najvažnijih ciljeva kompanije Nestlé.

Nestlé je ekološki osvešćena kompanija koju čine ekološki osvešćeni pojedinci, i zato koristimo svaku priliku koju imamo da ulažemo u lokalne zajednice u kojima poslujemo. To je naročito važno zbog našeg cilja da pomognemo odrastanje zdravijih generacija, a želeli smo da mališanima iz Podgorice omogućimo da vreme za igru provode baš ovde – na čistom vazduhu i u lepom okruženju”, istakla je Milica Milanović, menadžer korporativnih poslova, Nestlé Adriatic South.

 

Podgorica 2