Sort by
Sort by

Ansgar Borneman, imenovani generalni direktor kompanije Nestlé Srbija

Back to Press releases
Beograd

Nekadašnji izvršni direktor kompanije Nestlé u Nemačkoj, Ansgar Borneman, imenovan je za novog generalnog direktora kompanije Nestlé u Srbiji.

Borneman je na ovu poziciju zvanično imenovan 1. februara ove godine, zamenivši Sedrika Boema koji je, nakon dve godine posvećenosti srpskom tržištu, postao deo menadžment tima kompanije Nestlé za Zonu Evrope.
Gospodin Borneman priključio se kompaniji Nestlé u martu 2003. godine, na poziciji direktora marketinga u Nemačkoj. Četiri godine kasnije, postao je izvršni menadžer kompanije, obavljajući tu funkciju do nedavnog dolaska u Srbiju. Pre nego što se priključio kompaniji Nestlé, Ansgar Borneman stekao je važno iskustvo i stručnost radeći u drugim međunarodnim prehrambenim kompanijama, ne samo u Nemačkoj, već i u drugim delovima sveta.

„Čvrsto verujem da će gospodin Borneman, svojim dubokim poznavanjem industrije i iskustvom, doprineti razvoju našeg poslovanja u Srbiji i da će učiniti da naš brend sladoleda postane još jači”, rekao je Marco Travaglia, predsednik upravnog odbora kompanije Nestlé Adriatik.