Sort by
Sort by

NESCAFÉ Dolce Gusto Agata Ruiz de la Prada - poklon kao stvoren za Dan žena

Back to Press releases
Beograd,

Bliži se osmi mart, još jedan od „onih praznika“ od kojih većinu muškaraca pomalo boli glava, jer postoji stalna nedoumica oko toga šta kupiti svojoj dragoj i kakvo joj iznenađenje prirediti. Naravno, ako joj kupite neku sitnicu, većina njih će samo napraviti slatko-kiseli osmeh na licu, uz učtivo „hvala“, čime niste ništa postigli. S druge strane, ako kupite veliki i skup poklon, može da pomisli da ste nešto skrivili i da zbog nečega želite da se iskupite.

Kako bismo pomogli svima onima koji se premišljaju i onima koji nakon minimum osam sati provedenih na poslu, nemaju vremena ili snage za dodatne gužve i prepune prodavnice, istraživali smo šta je to što bi joj sigurno izmamilo osmeh na licu i pronašli idealan poklon za vašu dragu.

U prodaji se pojavila ograničena serija novih Dolce Gusto Piccolo aparata, koje je dizajnirala čuvena španska modna kreatorka, Agata Ruiz de la Prada. Spoj vrhunske tehnologije, estetike i neodoljivog ukusa kafe sigurno neće ostaviti ravnodušnom vašu voljenu osobu. Agatin dizajn oslikava ljubav, humor i optimizam koji se postiže neuobičajenom upotrebom boja i oblika. Jedina dilema koja se može javiti, kada ugledate ovaj preslatki aparat jeste, koji od dva dizajna ovog modela odabrati, HEARTS ili HEARTS & STARS.

Na NESCAFÉ Dolce Gusto Agata Ruiz de la Prada aparatu mogu se pripremiti različiti ukusi kafe: Espresso Intenso, Espresso Barista, Caffe Lungo, Cappuccino i Latte Macchiato. Takođe, pored kafe,  ovaj moderni aparat nudi i specijalni užitak koji će dodatno razveseliti svaku damu -  Chococino, novi ukus tople primamljive čokolade.

Da kafa zaista nije samo crna, pokazuje ovaj živopisni čarobnjak za kafu koji, pored vrhunskog ukusa kafe, u svakodnevicu unosi vesele boje i radost. Možda je ovo prvi Dan žena koji će mnogi dočekati spokojni, uz „kec“ iz rukava, poklonom kojim će obradovati svoju lepšu polovinu.