Sort by
Sort by

Iva Taiber – NOVA DIREKTORKA KOMUNIKACIJA I USLUGA MARKETINGA KOMPANIJE NESTLÉ ZA ADRIATIC REGION

Back to Press releases
Beograd
Regionalnoj  kancelariji kompanije Nestlé pridružila se 2002. godine, od kada je obavljala ključne funkcije u brojnim poslovnim sektorima unutar kompanije

Iva Taiber nova je direktorka Komunikacija i usluga marketinga, kao i članica Upravljačkog tima kompanije Nestlé za Adriatic region.
Nakon što je diplomirala na Odseku ekonomije i lingvistike Univerziteta u Mančesteru, Iva Taiber započela je uspešnu karijeru u industriji robe široke potrošnje, koja traje punih dvadeset godina. Dodatno, poseduje EMBA diplomu zajedničke poslovne škole École des Ponts ParisTech (ENCP) i Univerziteta u Edinburgu.
Kompaniji Nestlé se pridružila 2002. godine, a u proteklih četrnaest godina obavljala je brojne ključne funkcije u kompaniji. Tako je svoje profesionalno iskustvo sticala u zemlji i inostranstvu, u okviru odeljenja Nestlé Professional, a potom Nestlé Purina, kao rukovodilac za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu do prelaska na novu funkciju. 
Iva Taiber u tim Komunikacija i usluga marketinga, koji čine brojni stručnjaci iz područja odnosa s javnošću, zakupa medija i digitalnih komunikacija, istraživanja tržišta, nutricionizma i odnosa s potrošačima, donosi širok spektar poslovnih znanja, koji će dodatno doprineti razvoju tima i postizanju ključnih ciljeva kompanije.