Sort by
Sort by

Mali reli vozači na NESQUIK Hot Wheels stazi u Nišu

Back to Press releases
Beograd,

Svima dobro poznati NESQUIK zeka, ovog i sledećeg vikenda posetiće Niš i prirediti veliku zabavu za sve mališane - NESQUIK HOTWHEELS* mini-reli, zahvaljujući kojem će se ovi hladni zimski dani pretvoriti u pravo uživanje.

U subotu i nedelju, 25. i 26. februara, u periodu od 10 do 16 časova, svi mali posetioci, uzrasta od 6 do 12 godina, biće u prilici da svoje veštine isprobaju na auto stazi koja će biti postavljena u Tržnom Centru „Forum”. Ujedno, mališani će moći da uživaju u ukusnim i zdravim NESQUIK obrocima, ali i crtanju i druženju sa čuvenim NESQUIK zekom!

Za to vreme, svi zainteresovani roditelji biće u prilici da čuju korisne informacije o zdravim životnim navikama u detinjstvu, ali i važnosti prvog obroka. Na NESQUIK HOTWHEELS štandu, pored staze, roditelji će moći da razgovaraju sa nutricionistkinjom dr Nađom Vasijević, profesorkom sa Medicinskog fakulteta u Beogradu, koja će im davati savete o ishrani i preporuke kako da poboljšaju zdravlje svoje dece kroz pravilne i ujednačene obroke.

NESQUIK HOTWHEELS mini-reli turneja krenula je iz Beograda, a odmah nakon Niša, nastavlja se i u Novom Sadu, gde će mališani učestvovati i zabavljati se u uzbudljivim trkama automobilića, dok će mame i tate imati priliku da se posavetuju sa nutricionistom i čuju korisne savete i preporuke o zdravoj ishrani.