Sort by
Sort by

Mali reli vozači na NESQUIK Hot Wheels stazi u Novom Sadu

Back to Press releases
Beograd

Svima dobro poznati NESQUIK zeka, posetiće ovog vikenda, nakon Beograda i Niša, Novi Sad, i prirediće veliku zabavu za sve mališane - NESQUIK HOTWHEELS* mini-reli. 

U subotu i nedelju, 17. i 18. marta, u periodu od 10 do 16 časova, svi mali posetioci, uzrasta od 6 do 12 godina, biće u prilici da svoje veštine isprobaju na auto stazi koja će biti postavljena na drugom spratu Tržnog Centra „Sad Novi Bazaar”. Ujedno, mališani će moći da uživaju u ukusnim i zdravim NESQUIK obrocima, ali i crtanju i druženju sa čuvenim NESQUIK zekom!

Za to vreme, svi zainteresovani roditelji biće u prilici da na NESQUIK HOTWHEELS štandu, pored staze, razgovaraju sa nutricionistkinjom dr Nađom Vasijević, profesorkom sa Medicinskog fakulteta u Beogradu i čuju korisne informacije o zdravim životnim navikama u detinjstvu i važnosti prvog obroka.

*NESQUIK žitarice su napravljene sa celim zrnom i sadrže obilje hranljivih materija i dijetetskih vlakana. Celovita zrna žitarica su bogata vitaminima i mineralima koji imaju pozitivan uticaj na psihofizičko stanje i neophodan su deo pravilne i balansirane ishrane.