Sort by
Sort by

NOVI ČOKO-VANILA CIPIRIPI BEZGLUTENSKI KREM ZA JOŠ FINIJE PALAČINKE

Back to Press releases
Beograd
Omiljena poslastica koja se brzo maže, a još brže smaže, od sada sa jedinstvenim ukusima 
Nestlé čokolade i vanile

Asortiman Cipiripi konditorskih proizvoda koji podrazumeva Cipiripi tablu i kremove, dodatno je proširen novim Cipiripi kremom sa ukusima čokolade i vanile. Ono što posebno izdvaja proizvode iz ovog asortimana jeste činjenica da ne sadrže gluten.

Istraživanja o razumevanju ponašanja majki u Srbiji i njihovih navika prilikom kuvanja, koja je sprovela kompanija Nestlé, pokazala su da mame rado spremaju palačinke kako bi obradovale i okupile svoju decu i porodicu. Upravo su ovo razlozi koji su podstakli kompaniju Nestlé da proširi asortiman Cipiripi krema dodatnim Choco-Vanilla ukusom, koji je lako razmaziv i idealan za palačinke.

Ovaj krem sadrži prirodan izvor kalcijuma i jedini je bezglutenski krem u Srbiji sa sertifikatom Evropske asocijacije udruženja obolelih od celijakije i Udruženja Srbije za celijakiju. Za proizvodnju bezglutenskih proizvoda neophodno je ispratiti visoke standarde, koje fabrika u Surčinu, gde se Cipiripi proizvodi, u potpunosti zadovoljava.

Cipiripi krem, koji uživa poverenje potrošača već punih trideset godina na tržištu Srbije, sigurno će obradovati ljubitelje slatkih zalogaja, jer je sada dostupan novi ukus koji može poslužiti i kao poslastica i kao slatki dodatak obrocima i kolačima. S obzirom na to da se palačinke pripremaju na različite načine i doprinose posebnoj porodičnoj atmosferi, predlažemo vam recept za pravljenje čoko-palačinki kako biste obradovali vaše najmilije. 

 
Za pripremu čoko-CIPIČINKI potrebno vam je: 

3 jaja
1 šolja brašna
2 kašike šećera 
2 kašike kakao-praha 
1 čaša kiselog mleka 
30g putera 

Sjedinite sve sastojke dok ne dobijete homogenu smesu. Pre pečenja ostavite testo u frižideru sat vremena. Nakon toga ispecite palačinke, dodajte u njih novi čoko-vanila Cipiripi krem i spreme su za služenje!! 

Prijatno!