Sort by
Sort by

Začin C omiljen među potrošačima već 12 godina

začin c radnici
Back to Press releases

U ovogodišnjoj akciji „Miljenik potrošača“, srpski potrošači odabrali su Začin C, kompanije Nestlé Adriatic S, za svoj omiljeni dodatak jelu. U konkurenciji za nagradu ove godine našlo se više od 1.500 poznatih brendova koji su dostupni na srpskom tržištu, a finalno glasanje organizovano je u deset gradova širom Srbije, metodom „lice u lice“. 

Začin C, prepoznatljiv po svom kvalitetu i dugogodišnjoj tradiciji, pobedio je u kategoriji „Supe, brašno i dodaci jelima“, uzevši pritom 12. priznanje za isto toliko godina. Začin C nagrađen je rekordnih 11 puta nagradom „Moj izbor“:

„Velika nam je čast što naši kupci već godinama i širom zemlje glasaju za Začin C kao omiljeni začin - prethodnih godina u okviru akcije ‘Moj izbor’, a sada i u akciji ’Miljenik potrošača’. Ovo je još jedna potvrda da idemo u dobrom  pravcu kada je u pitanju unapređenje naših proizvoda. Začin C ima tradiciju dugu 40 godina i Nestlé konstantno radi na inovacijama kako bi išao rame uz rame sa trendovima i zadovoljio ukus potrošača. Izazov je ostati omiljeni izbor, a Začin C to uspeva skoro 5 decenija - kvalitetom, inovacijama i posvećenošću. Trudićemo se da opravdamo poverenje i ostanemo pravi oslonac u kuhinji i u godinama koje dolaze.“, rekla je Milica Milanović, menadžer korporativnih poslova u kompaniji Nestlé Adriatic S.

Kompanija Nestlé preuzela je poslovanje „Centroproizvoda“ 2011. godine, od kada se Začin C proizvodi u fabrici kompanije u Surčinu.  

Priznanje „Miljenik potrošača”, koje se dodeljuje najboljim brendovima na tržištu Srbije, bez obzira na njihovo poreklo ili poreklo kompanije u čijem vlasništvu se nalaze, organizuje udruženje „Moja Srbija”, uz podršku Grada Beograda i Centra potrošača Srbije, u sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji”.