Začin C

Začin C

Začin C je najprodavaniji dodatak jelima na  našim prostorima. Sinonim je za kvalitet sa dugogodišnjom tradicijom, prepoznatljivošću i poverenjem svojih potrošača.

Kao dodatak jelima ima savršeno izbalansiranu mešavinu povrća sa idealnom količinom soli, što jelima daje neodoljiv ukus i miris. 

Zašto je Začin C najbolji proizvod iz svoje kategorije na tržištu?
Najpre, vrhunskog je kvaliteta, savremen, uvek svež i lako dostupan!

ZAČIN C je petu godinu za redom dobitnik priznanja “Moj izbor” kao prvi izbor građana u kategoriji “Supe, brašno i dodaci jelima!”

 

 

Začin C sa ukusom piletine

Novi Začin C sa ukusom piletine je Vaš novi saveznik u kuhinji koji će zagarantovati da će jelo uspeti. Piletina je jedna od najzdravijih vrsta mesa i sa pravim začinom biće ukusan obrok za sve ukućane. Koji god deo piletine odlučite da pripremite, predlažemo vam novu kombinaciju ukusa Začina C koje će jelu dati još bolji, puniji ukus. Začin C sa ukusom piletine poboljšaće ukus svakog jela sa piletinom, ali i priloga obroku kao što su pirinač ili krompir. Ovaj dodatak obogatiće svako jelo, tako da ćete moći da servirate pravi kulinarski specijalitet u kome će ukućani uživati.

Novi Začin C sa ukusom piletine namenjen je kako mladim domaćicama koje žele da eksperimentišu u kuhinji, tako i onim iskusnijim koje žele da im jela budu još ukusnija, a uz garanciju uspeha koju donosi Začin C.