Sort by
Sort by

Intervju sa studentima FON-a

Ponosni smo na to da smo podrška Studentskoj asocijaciji Fakulteta organizacionih nauka i generalni sponzor njihovog najvećeg projekta čiji je cilj da upozna studente sa njihovim mogućnostima i opcijama nakon završetka studija - Fongress.

Naše koleginice Tijana Bošnjak i Anđela Arula tim povodom ugostile su ekipu FonTv-a u našim prostorijama na Novom Beogradu i predstavile studentima programe za mlade koje im mi, kao najveća prehrambena kompanija na svetu nudimo.

Intervju sa studentima FON-a

VREME JE DA UČIMO: Šta je ZdravoRastimo turnir znanja i kome je namenjen?

Saznajte sve o projektu ZdravoRastimo, o ZdravoRastimo turniru znanja i ZdravoKlopajmo kuvaru u Yumaminom podkastu.

Zdrave životne navike, koje uključuju vežbanje, san, ali i kvalitetnu ishranu, važno je podsticati od malih nogu. Edukacija dece, ali i roditelja, u ovom segmentu života je ključna.

Kompanija Nestlé već 10 godina kroz svoj projekat ZdravoRastimo stavlja akcenat na razvijanje zdravih životnih navika kod dece. Putem edukacije o pravilnim navikama i motivacijom, projekat je vratio više desetina hiljada učenika i učenica na sportske terene.

Kako zdrav način života ne bi bio dosadan i kako bi mališani na zabavan način naučili mnoge stvari o pravilnoj ishrani, Nestlé organizuje ZdravoRastimo turnir znanja, koji počinje 20. septembra i trajaće do 5. oktobra, za sve mališane osnovnoškolskog uzrasta. Učešće u kvizu je potpuno besplatno i održaće se onlajn, na edukativnoj platformi Shtreber.

Kada postoji saradnja sa roditeljima, zdrave navike mogu biti nešto što će deca obožavati. Zato je važno da kuvamo zajedno, a u tome nam može pomoći i ZdravoKlopajmo kuvar - zbirka zdravih recepata namenjena pretežno najmlađim članovima porodica.

O važnosti zdravih navika, ali i o ZdravoRastimo projektu, ZdravoRastimo turniru i ZdravoKlopajmo kuvaru razgovarali smo sa Milicom Milanović, menadžerom korporativnih poslova u kompaniji Nestlé Adrijatik južni region.

vreme-je-da-ucimo-podkast