Sort by
Sort by

Za kućne ljubimce

purina felix logo
purina friskies logo
dog chow logo
purina gourmet logo
purina pro plan logo
purina pro plan veterinary diets logo
purina one logo
purina cat chow logo
purina darling logo
purina dentalife logo

Felix

Ukusni obroci uz fantastične kombinacije koje će razmaziti čula Vaše mačke i doneti joj divna iznenađenja, poput ukusnih želea, sosova pa čak i hrskavih preliva! FELIX® recepti obezbeđuju 100% dnevnih potreba Vaše mačke ukoliko je budete hranili u skladu sa uputstvima za hranjenje na pakovanju. Izvrsni obroci napravljeni su od kvalitetnih sastojaka, izbalansiranih minerala i vitamina i izvor su omega 6 masnih kiselina – Tu je sve što je Vašoj mački potrebno da bi održala dugoročno zdravlje, ma koliko godina imala. Neodoljivi obrok koji će vaša mačka prosto obožavati!

felix portfolio

Friskies

Friskies nudi asortiman proizvoda prilagođenih svim potrebama Vašeg psa ili mačke, ma koje rase ili uzrasta bili, i kakav god bio njihov ukus. Bilo da je u pitanju suva hrana, vlažna hrana ili poslastice Friskies je pravi izbor za Vašeg ljubimca. Friskies proizvodi bez dodatih veštačkih boja, konzervanasa i aroma, garancija su za 100% kompletnu i izbalansiranu ishranu, koja obuhvata visokokvalitetne proteine, vitamine i minerale, za zdrave i srećne pse, pune vitalnosti.

friskies portfolio

Dog Chow

Znamo da psi imaju specifične zahteve u pogledu ishrane, koji variraju u zavisnosti od njihovog uzrasta i rase. Da bismo izašli u susret individualnim zahtevima Vašeg psa, stvorili smo lepezu pažljivo prilagođenih formula - Dog Chow. Naša filozofija je da bi psa trebalo da pustimo da bude pas, i da je najvažnije da bude zdrav, aktivan i voljen. A ključ za to je, naravno i dobra ishrana.

dog chow portfolio

Gourmet

GOURMET® će učiniti sve da očara Vašu mačku i ponudi joj neodoljivo iskustvo svakodnevnog uživanja u različitim ukusima.  Gouremt proizvodi nude široku lepezu recepata za mačke, prave poznavaoce, kako bi mogle svakodnevno da uživaju u različitim teksturama i ukusima. Kvalitetni sastojci pripremljeni su nežno i sa ukusom kako bi još više razmazili sofisticirano nepce Vaše mačke. Iznenadite Vašu mačku neodoljivim ukusima iz Gold, Perle ili Mon Petit asortimana u teksturama paštete, komadićima u umaku ili komadićima u pašteti.

purina gourmet portfolio

Pro Plan

Pro Plan je naša najnaprednija, naučno bazirana super premium hrana sa pravim mesom kao prvim sastojkom. U svom asortimanu nudi formule specijalno napravljene da odgovore svim nutritivnim potrebama pasa i mačaka, kao i onim sa dodatnim potrebama kao što su bolji imunitet štenaca, osetljiva koža i varenje ili prekomera telesna težina.

pro plan portfolio

Pro Plan Veterinary Diets

Purina Pro Plan Veterinary Diets predstavlja portoflio specijalizovanih veterinarskih proizvoda za kućne ljubimce. Svaka formula je razvijena sa najnovijim znanjima u kliničkoj ishrani i podržana je dugogodišnjim naučnim veterinarskim istraživanjem. Vlažne i suve dijete su razvijene sa najsavremenijim tehnologijama i dokazano su efikasne kod velikog broja stanja. Svaki recept obezbeđuje optimalnu ravnotežu hranjivih materija da zadovolji određene dijetetske potrebe.

purina pro plan veterinary diet portfolio

Više o PURINA:

Prati PURINA na društvenim mrežama: