NESCAFÉ

Sve počinje sa NESCAFÉ
NESCAFÉ je omiljena marka kafe u svetu u kojoj uživaju pojedinci i porodice u više od 180 zemalja sveta. Sa više od 75 godina iskustva u izboru, prženju i stvaranju vrhunske kafe, ne čudi podatak da se svake sekunde popije više od 5.500 šoljica NESCAFÉ kafe. Ako želite da saznate više, posetite  https://www.nescafe.rs/

NESCAFÉ Plan
Od 1960tih sarađujemo sa uzgajivačima kafe pomažući im da uzgoje što kvalitetniju kafu kroz uvođenje naprednijih metoda uzgoja. Svake godine direktno radimo sa više od 170.000 uzgajivača kafe. Podrškom uzgajivačima u korišćenju odgovornijih metoda uzgoja kafe obezbeđujemo da i buduće generacije mogu da uživaju u ukusnim šoljicama NESCAFÉ kafe.

Ukusan i zdrav izbor

Da li ste znali da je kafa bogata antioksidantima? Oni se prirodno nalaze u zelenim zrnima kafe i imaju blagotvoran uticaj na ljudski organizam te pomažu u sprečavanju i usporavanju određenih degenerativnih bolesti i starenja.

Tradicija kvaliteta

Zagarantovan kvalitet – od 1938. godine!
Duga je istorija kroz koju smo prošli da bi stigli ovde gde smo danas, sa oko 3000 šolja Nescaféa koje se popiju svake sekunde!