Sort by
Sort by

Novi ZdravoKlopajmo kuvar za sva čula

Koliko puta ste se suočavali s izazovom da nagovorite vaše mališane da pojedu povrće ili neku zdravu namirnicu za koju misle da nije ukusna ili im se ne sviđa kako izgleda? Znamo koliko to može biti teško, ali znamo i koliko ste posvećeni stvaranju zdravih navika kod svojih mališana.

Upravo zato smo kreirali "ZdravoKlopajmo kuvar za sva čula" – jedinstveni e-kuvar sa 14 inspirativnih recepata koji će vam omogućiti da svaki obrok pretvorite u pravo umetničko delo na tanjiru koje će vaši mališani sa oduševljenjem smazati!

ZdravoKlopajmo kuvar za sva čula

Šta se nalazi u kuvaru?

"ZdravoKlopajmo kuvar za sva čula" knjiga recepata pruža korisne smernice i inspiraciju kako obroke učiniti ne samo zdravim, već i zabavnim za sve mališane, pa i one najizbirljivije. Sa 14 inspirativnih recepata, koje je osmislio naš tim Nestlé nutricionista u saradnji sa food art umetnicom Danče Tomašević (@mama.sa.limana), kreiranje nutritivno bogatih obroka nikada nije bilo lakše i zabavnije.

Svaki trenutak proveden sa decom treba da bude prilika za razvijanje zdravih navika koje će ih pratiti kroz ceo život. Zato predano radimo na podizanju svesti o važnosti formiranja zdravih životnih navika u domenu pravilne ishrane i fizičke aktivnosti u detinjstvu. To je period intenzivnog rasta i razvoja, i mi verujemo da je od suštinskog značaja obezbediti deci odgovarajuće uslove i edukaciju.

Devojka sa Kuvarom za sva čula

 

Zašto ZdravoKlopajmo?

U detinjstvu se grade temelji za zdrav život, a ključna komponenta u tom procesu je pravilna ishrana s redovnim obrocima i raznovrsnošću namirnica. U želji da podignemo svest o važnosti pravilne ishrane i zdravih navika kod najmlađih, kompanija Nestlé predano radi na projektu ZdravoRastimo već više od jedne decenije u osnovnim školama širom Srbije.

Kao deo ovog projekta, razvili smo niz edukativnih materijala za roditelje, uključujući "ZdravoKlopajmo Tanjir" koji promoviše koncept “zdravog tanjira” i "ZdravoKlopajmo Kuvar", zbirku 39 inspirativnih recepata. 

Ove godine, predstavljamo vam "ZdravoKlopajmo kuvar za sva čula" – knjigu recepata koja će vašoj deci doneti ne samo nutritivno uravnotežena jela, već i zabavu svaki put kada se zajedno upustite u kreiranje vaših malih umetničkih dela na tanjiru.

Srećni roditelji sa Kuvarom za sva čula

 

Aplauz za šampione roditeljstva

Ovu priliku koristimo i da aplaudiramo vama – šampionima roditeljstva, jer ne odustajete i istrajni ste u kreiranju zdravih, uravnoteženih obroka za mališane koji ponekad umeju da budu zahtevna publika kad je ishrana u pitanju.

Hvala vam na vašem naporu, na vašoj posvećenosti i veri u pravilnu i izbalansiranu ishranu vaše dece. Vaša posvećenost i upornost su inspiracija za nas, ali i za druge roditelje.

Vaša uloga, kao roditelja u ovom procesu je ključna, a mi smo tu da vam pružimo podršku i inspiraciju onda kada vam je potrebna!

Aplauz!

Novi ZdravoKlopajmo kuvar za sva čula > Component