Sort by
Sort by

Zaposleni u kompaniji Nestlé su zajedno sa svojim mališanima, sa idejom da ličnim primerom učestvuju u podizanju svesti o značaju lokalnih inicijativa za zaštitu životne sredine, očistili parkove u novobeogradskim blokovima 24 i 28 i pokazali pravu vrednost timskog rada na delu. U akciji čišćenja je učestvovalo više od 100 zaposlenih i dece, a prikupljeno je više od 60 džakova otpada.

Zaposlenici Nestlé-a i djeca u akciji čišćenja sa džakovima otpada

 

Očuvanje prirode i briga o okruženju su vrednosti koje Nestlé neguje kao sastavni deo korporativne kulture.  Ovog puta, akcija je simbolično pokrenuta u komšiluku glavne kancelarije kompanije na Novom Beogradu, sa ciljem davanja doprinosa lepšoj i zdravijoj beogradskoj sredini. Akciji čišćenja prethodila je zanimljiva i edukativna predstava o upravljanju otpadom kroz koju je naše volontere vodio čuveni domaći glumac Boda Ninković. Počevši od dečije predstave, evoluirala je u inspirativnu sesiju i za odrasle. Prenoseći najmlađima lekcije o značaju zaštite životne sredine stvara se dugoročna vrednost za buduće generacije. Ponosni smo na naše zaposlene koji su udružili snage sa svojim mališanima i ne samo da su uspeli da očiste parkove od neželjenog otpada, već su i poslali poruku o važnosti odgovornog ponašanja prema okolini.

Akcija čišćenja je realizovana u saradnji sa JKP ''Zelenilo Beograd'' i Sekopakom, operaterom ambalažnog otpada, te simbolizuje značaj udruživanja u stvaranju pozitivnih promena u našoj sredini. Nastavljamo da gajimo duh zajedništva i podrške pozitivnim promenama, s uverenjem da svaki korak prema unapređenju okruženja pruža značajan doprinos.

Dve žene i deca u akciji čišćenja komšiluka u novobeogradskim parkovima

 

Kao društveno odgovorna kompanija, Nestlé je svestan značaja vraćanja vrednosti zajednici i teži da podržava i pokreće  aktivnosti usmerene ka stvaranju pozitivnih promena u vezi sa zaštitom životne sredine unutar naše zemlje. Inicijativa naših zaposlenih za čišćenje lokalne zajednice se nastavlja i u njihovom neposrednom okruženju, s obzirom na to da će simbolično nastaviti sa uklanjanjem otpada u blizini svojih domova. Ostanite uz nas za više novosti dok putujemo ka čistijim, svetlijim zajednicama.