Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Maggi &Thomy


Umetnost kuvanja

Od svih umetnosti, kuvanje slovi kao najveća od svih. Ne zna se tačno od kada datira ali većina antropologa se slaže da su začeci kuvanja nastali pre 250 000 godina. Samim otkrićem vatre, kuvanje, pa tako i život čoveka se u potpunosti promenio. Da li nas kuvanje zapravo čini drugačijima, čini ljudima? Hrana se pripremala na razne načine; na vrućem kamenu, pod žarom ugljena ili nabodena na štap. Sami načini pripremanja hrane prenosili su se s kolena na koleno i smatrani su pravim umećem. Danas možemo govoriti o čitavoj nauci koja se bavi ishranom i načinom pripremanja hrane za razne prilike. Takođe, pripremamo hranu u raznom posuđu koje nam omogućuje razvijanje palete ukusa i boja raznih namirnica. Kuvanje danas može biti izvor svakodnevnih preko potrebnih nutrijenata ali i zabave! U susret vašem kreativnom umeću prate Vas i Nestlé proizvodi, prilagođeni da zadovolje vaše potrebe. Stoga, oslobodite svoju maštu i budite drugačiji od ostalih!

Thomy majonez

Našem organizmu je svakodnevno potrebno da unosi energiju. Da li ste znali, da od ukupnog unosa energije iz namirnica, 30% bi trebalo da bude iz masti, 55% iz ugljenih hidrata i 15% iz proteina? Thomy majonezi Vam pomažu u svakodnevnom zadovoljavanju potreba iz masti. Ulje je izvrstan izvor nezasićenih masnih kiselina koje mogu povoljno uticati na zdravlje. Maslinovo ulje koje se nalazi u jednom od THOMY specijaliteta ( Majonez s maslinovim uljem ) obiluje oleinskom kiselinom i vitaminom E koji je izvrstan antioksidans.

Maggy supe

Izvrstan izbor za brz i lagan obrok! Maggy supe, svaka na svoj način okrepiće Vaša čula u svako doba!

Sočno iz rerne

Zajedno sa piletinom, u kesicu dodajte krompir ili neko drugo povrće po želji, zatvorite i pripremite prema uputstvu.  Za kratko vreme, dobijate ukusan obrok!

Cooking is like love. It should be entered into with abandon or not at all.
Harriet Van Horne